Kismamák, akik sokat hiztatok. Hogy érzitek magatokat? Milyen a közérzetetek?
Én 27 hetes vagyok,és olyan 11-12 kilónál járok. Nem mondom,hogy örülök neki,de jól érzem magam,és a lényeg,hogy a párom szerint most szebb vagyok,mint voltam :)
JA,76 kg-ról indultam...
60 kilóval kezdtem, s 92-vel mentem szülni. 77-el mentem haza a kórházból, azóta egy dekát sem fogytam. 3 hós a babám, szopik. Mikor elkezdtem fogyózni, kevesebb lett a tejem.
Párom szüleim ismerősök nem mondják hogy meghíztam vagy valami, mind azt mondják majd ha abba hagytam a szoptatást fogyózhatok.
Az a gáz, ruhát nem kapok magamra, a régi ruháim térdég jönnek fel, 38-ast hordtam, most 46-os kell, s tisztára elasszonyosodtam, pedig ezelőtt mindig a legvagányabb legtrendibb rucikat vettem meg.
Most a kislányom az első, mindent megveszek neki, nekem meg van 3 nadrágom, 7 pólóm, s kész, nem is érdekel.
Én is 38as rucival kezdtem, most 44-46os kell:-((( Elég szarul érint szó se róla, de azzal biztatnak ha már nem szoptatok, akkor fogok fogyni. Vannak ilyen típusú nők, akiknek kell a felesleg, hogy legyen tejcsi. És most ez az első. Büszke vagyok a fél éves 8.5 kilós fiamra, aki belőlem lett és nőtt meg, egészséges vasgyúró. Próbálok még mindig szexin öltözni, a lábam csini még most is, szoknyát hordok, magassarkút, új frizut csináltattam, járok szoliba, lett műkörmöm. Ruhát inkább varratok, előnyöset, szexit, olcsót :-D
Elfogadtam, boldog vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!