Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 27hetes kismamik nektek...

27hetes kismamik nektek milyen a közérzetetek? Én sokszor olyan kába vagyok, és semmit nem bírok! Az idő teszi?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 16:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Az időjárás is közre játszik,mert én is hol így,hol úgy érzem magam.Ma pl.egész nap aludnék.Van amikor tele vagyok energiával,van amikor pedig lusta és kedvetlen vagyok.Sajnos visszatért az émelygésem is.

2010. ápr. 22. 19:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én is álmosabb vagyok az utóbbi pár napban. Reggelente alig bírok felkelni és munkába indulni. Most kezdem úgy érezni, hogy jön a neheze. :-)

Te még dolgozol?

2010. ápr. 22. 19:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Elég fáradt vagyok mostanában, nagyon sokat tudok aludni.

Amúgy minden ok.

2010. ápr. 23. 07:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Én ma vagyok a 27. hétben, álmatlanság, rossz álmok, és eszek mindent, de néha lusta vagyok, máskor meg az egész házat egy nap akarom rendbe rakni.. válltozo, rosszul nem vagyok, de a gyogyszerektöl vissz ajött a hányingerem.

32

2010. ápr. 23. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!