27hetes kismamik nektek milyen a közérzetetek? Én sokszor olyan kába vagyok, és semmit nem bírok! Az idő teszi?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 16:49
1/4 anonim válasza:
Szia!
Az időjárás is közre játszik,mert én is hol így,hol úgy érzem magam.Ma pl.egész nap aludnék.Van amikor tele vagyok energiával,van amikor pedig lusta és kedvetlen vagyok.Sajnos visszatért az émelygésem is.
2/4 anonim válasza:
Szia! Én is álmosabb vagyok az utóbbi pár napban. Reggelente alig bírok felkelni és munkába indulni. Most kezdem úgy érezni, hogy jön a neheze. :-)
Te még dolgozol?
3/4 anonim válasza:
Elég fáradt vagyok mostanában, nagyon sokat tudok aludni.
Amúgy minden ok.
4/4 anonim válasza:
Én ma vagyok a 27. hétben, álmatlanság, rossz álmok, és eszek mindent, de néha lusta vagyok, máskor meg az egész házat egy nap akarom rendbe rakni.. válltozo, rosszul nem vagyok, de a gyogyszerektöl vissz ajött a hányingerem.
32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!