Mit éreztél a melledben? Meddig feszültek egyfolytában nagyon? Mikortól érezted minden pillanatban a magzatodat?
Ezek terhességgel együtt járó jelek?
9 hetes kismama vagyok, de már volt Missed AB.-m.
Rengeteget hányok. Mindentől hányingerem van és így nem tudok jól lakni.
Eddig borzasztóan feszültek a melleim, pár napja alíg-alíg, csak érzékenyek, kemények. Amikor 8 hetesen befejeződött ez az őrült nagy mellfeszülés, ilyen törés jellegű mellfájdalmaim voltak.
Ezek természetes jelek?
A leállt szivecskéjű magzatomnál nem volt sem hányásom, sem mellproblémám.
Félek, hogy megismétlődhet.
A már élő gyermekemnél, amikor hánytam éreztem Őt a méhemben, de ezt a Babát nem érzem úgy.
Nekem kb. a 3.-4. héttől nagyon feszült a mellem, ez nagyjából 2-3 hétig tartott. Olyan érzés volt, mintha fel akarnának robbanni, és a mellbimbómhoz, ha bármi hozzáért, akkor az nagyon irritált. Utána még pár napig szurkált.
Én az elején nem éreztem igazából a magzatot. Csak tudtam, hogy ott van, de úgy igazán érezni, csak akkor éreztem, amikor már "buborékolt" a pocakom, ez kb. a 15-16. héten volt. (Most már megszületett, 3 hónapos)
Szerintem természetes amit érzel, és remélem nem lesz semmi baj, gondolj te is erre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!