6 hetes terhesen fáj a torkom és a nyelő csövem, mit ajánlotok amivel eltudnám mulasztani?
Figyelt kérdés
Szerencsére lázam nincs, de nyelni alig bírok! A babának ettől úgye még nem lehet baja?2009. ápr. 19. 09:22
1/9 anonim válasza:
Homeogene 9 homeopátiás gyógyszer. Nekem nagyon jó volt, 2 nap alatt elmúlt tőle a mandulagyulladásom. Terhesen és szoptatás alatt is szedhető. Előtte és utána ne egyél, igyál fél óráig, ne használj mentolos, kámforos, eukaliptuszos olajat, fogkrémet szintén +/- fél óráig.
2/9 anonim válasza:
Szia!Nekem is 6 hetesen nagyon fájt a torkom.Én sok teát ittam és Strepsils cukrot ettem,nekm egy nap volt lázam is,Algopyrin jó rá.Nekem ezeket javasolta a védőnő.A babának nem lesz semmi baja,erősek és sokat kibírnak!!:-)Jobbulást!!!Kellemes babavárást!!!
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2009. ápr. 19. 09:34
4/9 anonim válasza:
Szia, én úgy tudom, hogy strepsilst nem szabad terhesen bevenni. Maradj a homeos gyógszereknél, vagy tantum verde szopogatós tabletta.
5/9 anonim válasza:
Szia,nekem is fajt a torkam es a fejem,nagyon sokat paroltam kamillas-so-val-es sok mezzes teat ittam, ettol elmult.Probald ki,lehet ha segijt neked is,artani nem art.
Jobbulast
6/9 anonim válasza:
A babának nem lesz semmi baja, csak a láz árthat neki.Viszont mielőtt bevennél bármit is hívd fel a védőnőt( ha már jártál nála) vagy az orvosod, nehogy valami olyat vegyél be, ami káros. Az első trimeszterben főleg vigyázni kell az ilyenekkel!
Mielőbbi gyógyulást!
7/9 anonim válasza:
Szia! Sós langyos vízzel gargalizálj, az nagyon hatásos! Jó sok sót kell bele tenni, amennyit csak el bírsz viselni! Ez egy régi módszer, de tényleg hatásos! Meg sok méz! 21 hetes gyógyszerész km.
8/9 anonim válasza:
Ha nem szabadna bevenni a strepsilst,nem mondta volna a védőnő.Nem lett semmi baja a babának,már 16 hetesek vagyunk.Az Algopyrin tájékoztatójába is az van írva,hogy terhesek nem szedhetik,mégis ezt ajánlja az összes orvos.
9/9 anonim válasza:
Nekem a mézes negró jött be. A többit utálom,de a mézeset megeszem.Próbáld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!