Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12. hetes terhes vagyok, de...

Anikó1985 kérdése:

12. hetes terhes vagyok, de az utrahang szerint csak 11. szerinteketek ez baj?

Figyelt kérdés
Az első ultrahangom 7.héten volt és ott azt mondták hogy pár nappal fiatalabb, de ez nem gond. De most 12+3 napon voltam ultrahangon és azt mondták, hogy csak 11 hetes most akkor egy egész héttel le vagyunk maradva vagy talán nem fejlődik rendben?
2011. aug. 30. 12:26
 1/6 anonim ***** válasza:

szia :)

én is Anikó vagyok nekem már van egy tündéri másfél éves kislányom

ne aggódj vszínű hogy mást számoltak utolsó menszesz alapján és mást ultrahang alapján

és ha vmi baj lett volna biztos hogy tájékoztatnak

ne izgulj !

boldog babavárást

2011. aug. 30. 13:50
 2/6 anonim válasza:
szia én nekem is igy van 4 nappal van lemaradva minden egyes uh-on de ez nem baj mert megfelel a méreteinek szoval ne agodj nincsen baj
2011. aug. 30. 13:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia! Én is le vagyok maradva 1 héttel, de az nem baj. Azt mondta az orvos, hogy később fogant:)

Boldog babavárást!

2011. aug. 30. 16:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is le vagyok maradva maradva pár nappal, de mivel folyamatosan nő a Pici így nem gond, akkor lenne gond, ha nem nőne folyamatosan. Szerintem menj el egy hét múlva megint egy uh-ra ha nagyon zavar ez az eltérés, hogy megnyugodjál, de szerintem semmi gond nem lesz.
2011. aug. 30. 16:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem én is pont így vagyok mint te! Az én babám is egy héttel le van maradva. De én tudom, hogy nekem későn volt peteérésem és biztos ezért. Ugyan ennyi edős vagyok mint te!

Neked mikor volt meg utoljára? Nekem jun.10. nekem hosszuak voltak a ciklusaim is.

2011. aug. 30. 17:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Én jún. 3-án menstruáltam utoljára. És valóban hosszabb a ciklusom mint a 28-nap, de létezik, hogy egy egész héttel ellegyen az ember maradva? Persze azt is tudom, hogy nem mindenkinek a ciklus közepén van peteérése. Az első utrahangnál meg is beszéltük, hogy a ciklus miatt kisebb. Ez az orvos, aki nézett most nagyon nem volt szimpi semmit nem mondott, csak diktált a nővérnek (innen tudom, hogy 11 hetes), még jó hogy oda többet nem kell mennem :) Azért majd a védőnőmtől megkérdezem, hogy akkor ő szerintem most mekkora mert azért jó volna tudni a vizsgálatok miatt, hogy ne menjek korábban. Most is a 12 hetes ultrahangra mentem és úgy gondoltam, hogy most már okés, de nem :( Azért remélem amit meg akartak nézni azt megtudták. Köszönöm a válaszokat és mindenkinek Boldog Babavárást!
2011. aug. 31. 06:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!