Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig kell 2 hetente járni...

Meddig kell 2 hetente járni ultrahangra a terhesség elején?

Figyelt kérdés
Először 6 hetesen voltam, aztán most 8 hetesen, és legközelebb megint két hét múlva kell mennem. Ez meddig tart, hogy ilyen sűrűn kell menni ultrahangra?
2009. ápr. 18. 09:32
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Sopron.

Nem tartom drágának az orvost, legalábbis mikor kiderült, hogy magánrendelésre "kell" mennem, akkor úgy számoltam, ha kb 10ezer körül lesz, akkor már jó. Persze azóta már kicsit utánaolvastam, és látom,h ez inkább Pestre jellemző talán, vidéki városokban nem.

Egy ismerősöm, aki Pécsre jár magánrendelésre, ott is 6ezret szokott fizetni ő. Bár ő nem terhesség miatt, hanem sima vizsgálatok alkalmával.

2009. ápr. 18. 11:39
 12/12 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem megállapította a terhességet a 7.héten, odaadott minden beutalót és mondta, hogy a következő alkalom a 12.heti UH lesz, de ha gondolom visszamehetek előtte is, tőlem függ. Most fogok visszamenni, mert megvannak a labor- és EKG-eredmények.
2009. ápr. 18. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!