Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség 9. hetében járok,...

Terhesség 9. hetében járok, még egy hónap mire megyek 12-hetes ultrahangra! Addig honnan tudjam, hogy minden rendben van-e?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 17. 10:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Na ezt én is szeretném tudni. Én is a 9.-ben járok.

Mostanában gyengült az émelygésem, igazából mondhatni megszűnt. A hasamat is kevésbé érzem, szóval én is aggódom, remélem minden rendben lesz mindkettőnknek.

Boldog babavárást! Ne aggódj, én is arra törekszem.

2009. ápr. 17. 10:13
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én 10 hetesen elmentem a saját dokimhoz, és így nem volt olyan hosszú kivárni a 2 hetet:) Ha nagyon aggódsz menj el a saját dokidhoz, én az első 12 hétben 2-3 hetenként mentem hozzá, mostmár csak 4 hetente kell.

15 hetes kismami:)

2009. ápr. 17. 10:58
 3/3 anonim ***** válasza:
sajnos, nem tudhatod, nekem meg sem fordult a fejemben, hogy gond lehet, aztán a 12. heti UH után két nappal már művi vetélésre mentem, elhalt a magzatom, és az égegyadta világon semmi jele nem volt. Kérj esetleg időpontot korábbi UH-ra, ha gondolod. És próbálj meg nem foglalkozni ilyesmivel.
2009. ápr. 17. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!