Félek! Elment a baba?
menj ügyeletre, de nem hinném, hogy elment a baba
az a baba, aki rendesen meg van tapadva, nem megy el egy orgazmus hatására- szerintem
Azt nem értem, hogy ha ilyet észlelsz, akkor hogy tudsz tök nyugodtan ide írogatni??
Én a helyedben rögtön mentem volna az ügyeletre.
Egy rendesen megtapadt baba nem megy sehova.Nem Ti tettétek,hiszen tehesség alatt szexelni is lehet és szoktak.
Viszont én is az ügyeletre mentem volna egy kórházba és nem a monitor elé.
Szia!
Nekem volt hasonló, orgazmus után mindig véreztem, csak mire rájöttem...
Annyit tudok neked ajánlani, csak pihenj, holnap meg menj nödokihoz. Ott csinálnak ultrahangot és kapsz rá gyógyszert, amit ha szedsz rendesen, nem lesz baj. Meg fogják mondani, hogy min betöltött 12. hétig ne szexeljetek.
Ne idegeskedj, több vérrel járna, ha elmenne a baba.
Pihenj, nézz tv-t, feküdj reggelig! Ha esetleg van otton magnéziumod, vegyél be!
Majd írj, mi volt!
Pesti vagy? Mert akkor menj a Sote I-re, onnan nem küldenek el tutira és nézesd meg magad. Fogj egy taxit, vagy BKV és hajrá. Ha vidéki, akkor passz. :(
Remélem, nem lesz baj!!!!! Pihenj le, ha nincs más lehetőséged, ha tudod, hívd fel a dokid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!