Terhességmegszakitásom lesz, mindenképpen el kell menni a családsegitősökhöz?
Szia!
Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél.Nem ítéllek el egy percig sem,a te/ti döntésetek.
Viszont nem fogok jó hírrel szolgálni, törvényben van leírva,hogy kötelező elmenni a családsegítő szolgálathoz.Jogra járok, pont most tanultuk az abortusz-kérdést alkotmányjogból meg büntetőjogből is,ez biztosan így van.
Megértem,hogy ha már biztos a döntésed,csak felesleges időhúzás,de ki tudja,lehet addig megvátozik valami és még az is belefér,hogy megtartsd a babát.Kívánom,hogy az legyen,ami a legjobb nektek!
Szia!Sajnos én is valami hasonló kényszerhelyzetben voltam,de én a férjem miatt.Rossz döntést hoztam,el kellett volna menekülnöm a műtét napján a kórházból.Még mindig nem tettem túl magam rajta!Végül is mindenki maga tudja,hogy mit miért tesz.Nekem elegem lett a férjem fenyegetőzéseiből!
A családsegitőben mindenképp meg kell jelenni és nem is egyszer,Nekem vissza kellett menni és csak a 3.alkalommal kaptam meg az engedélyt a műtétre.Mi is védekeztünk és nem értem,hogy mi lett a gumival,nem volt kiszakadva se.A nő meg jól kioktatott,hogy ennyi idősen milyen felelőtlen voltam.Hiába mondtam,hogy meg akarom tartani,de a férjem,nem érdekelte és csak vágta a pofákat.Tökre beégés volt az egész szitu.Sajnos nem lehet megkerülni.Ezek után nem csodálkoztam,hogy aki megteheti maszek klinikán csináltatja a műtétet.Ott nincs ez a bürokrácia.Ha valaki igy dönt,akkor el kell fogadnunk a döntését,nem itélkezni felette.
Azt viszont elitélem,ha valaki szinte 3 havonta elmegy egy ilyen műtétre és még röhög is rajta!Na az ilyet ki tudnám csinálni,mert van sajnos ilyen ismerősöm,nem is beszélek már vele!
Sok boldogságot a kicsi lányod neveléséhez!
Nekem 6 hónapos volt a lányom,mikor jött a tesó,de én megtartottam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!