Két éve volt terhességmegszakításom, befolyásolja az első szülést valahogy?
Figyelt kérdés
Könnyíti nehezíti?Befolyásolja valahogy?2010. febr. 24. 08:27
1/8 anonim válasza:
Szerintem nem.Inkább a teherbeesést befolyásolja.
3/8 anonim válasza:
Nekem kb.4 éve volt abortuszom,kilenc hónapja szültem,és nem volt semmi probléma,gond.
4,5 óra alatt meg lett a pici
Ne aggódj,nem fogja befolyásolni!
Könnyű és gyors szülést!
4/8 anonim válasza:
Minden egyes terhességmegszakítás növeli pár százalékkal az esélyét a koraszülésnek, mivel megszakítáűsnál mesterségesen tágították a méhszájat, és így az meggyöngülhetett annyira, hogy a kívánt terhességnél nem képes végig megtartani a baba súlyát.
5/8 anonim válasza:
Ha a teherbeesés siekrül, szerintem már nem ha egészséges a méhed. Ha a méhednél valamit elfuseráltak, lehetnek gondok, de ne legyenek!
6/8 anonim válasza:
3.ik vagyok.
Nekem nem lett koraszülött a lányom,hanem még túl is hordtam 5 nappal
7/8 anonim válasza:
12:25 vagyok.
Nem azt írtam, hogy mindenkinek automatikusan koraszülött lesz a gyereke, akinek volt abortusza, hanem hogy ennek az esélye minden egyes abortusz után nő valamennyit. Örülök, hogy te abba a kategóriába tartoztál, akire nem volt negatív hatással.
Ugyanakkor viszont vannak olyan nők, akik nem ilyen szerencsések.
8/8 anonim válasza:
Nem. Nekem is pont 2 év volt a terhességmegszakításom és a teherbeesésem között. Normális, problémamentes terhesség után a 41. héten szültem hüvelyi úton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!