Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valaki aki ebben a cipőben jár?

Valaki aki ebben a cipőben jár?

Figyelt kérdés
5 hetes vagyok és 2 hét múlva fogad a dokim.közben azt érzem,hogy nem is vagyok terhes a pozitív tesztjeim ellenére.vagy ha van is valami,nagyon félek,hogy elveszítem.ez a 2 hét egy örökkévalóság lesz.valamint nagyon tartok attól,hogy a doki majd azt mondja nem lát semmit,vagy terhes vagyok és méhen kívüli.miért vannak ezek a rossz gondolatok?esetleg kismamik akik így voltatok?első babánk lesz :)
2011. aug. 25. 11:45
 1/9 anonim ***** válasza:

Volt már ilyen (méhen kívüli vagy más problémás) terhességed?

Én még 6 hónaposan sem éreztem, hogy terhes lennék. :(

Mondjuk én a munkahelyemről mentem szülni, szóval nem nagyon volt időm átérezni. :( Azt hiszem a következőnél másképp csinálom. Nem fogok úgy rohanni. Bár akkor meg ott lesz a nagy tesó, aki után kell rohanni... :))

2011. aug. 25. 11:51
 2/9 anonim ***** válasza:

Én sem éreztem semmit sokáig, terhestünetek is csak később jöttek, így nekem is olyan volt, mintha nem lennék terhes. Furcsa volt, de nem volt semmi baj. Mikor mentem a vizsgálatra már dobogott a babám kis szíve, nagyszerű élmény volt!

Ne izgulj, ne görcsölj, hanem éld meg terhességed minden pillanatát. 9 hónap nem olyan hosszú idő, hamar elmúlik, így inkább örül, mint izgulj! :)

2011. aug. 25. 11:52
 3/9 anonim ***** válasza:

*örülj

bocs elírtam

2011. aug. 25. 11:52
 4/9 anonim ***** válasza:
teljesen feleslegesen stresszeled magad.Ha nem volt vetélésed,vagy bármi egészségügyi problémád,miért is lenne gond a babával.Két hét múlva már a baba szívhangját is hallhatod.Persze minden várandós anya aggódik,akár hányadjára vár babát.Ha teszted pozítív és nincs menzeszed akkor terhes vagy.Pár hét múlva már tüneteid is lesznek ne aggódj.De ha az megnyugtat,próbálj elmenni egy magánrendelésre,és csináltass egy ultrahangot.Petezsák már most is látszik.Tudom,hogy mondani könnyű,de ne idegeskedj,mert azzal csak ártasz.
2011. aug. 25. 11:57
 5/9 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm :) nem volt még semmilyen terhességem nemhogy méhen kívüli.hál isten! remélem igazatok lesz!engedjétek meg,hogy belinkeljem a görbémet,sajnos ma esett a hőm,ezért is aggódom.erre mit mondatok?

[link]

2011. aug. 25. 12:05
 6/9 anonim ***** válasza:

Tényleg ne stresszeld magad. Én nem is láttam még ilyen görbét. :)

Azért se jó a stressz, nehogy az okozzon valamit. Ha nem volt eddig gondod, akkor nem is lesz. :) Ne úgy gondolkozz, hogy a problémás terhességek az alap és becsúszik 1-1 problémamentes, hanem fordítva.

Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, húst, addig, amíg tudsz, mert aztán lehet, hogy minden visszajön :) meg a nyárnak is lassan vége.

Sok boldogságot!!! :)

2011. aug. 25. 12:13
 7/9 A kérdező kommentje:
mert milyen a görbém?igen,pont középidőben eltörött a hőmérőm,aztán vettem egy másikat.miért furcsa?akkor az esés miatt ne aggódjak? köszönöm a jó kívánságot :)
2011. aug. 25. 12:26
 8/9 anonim ***** válasza:

Mármint ilyen görbés bigyót. :)

Bocsi, nem akartalak megijeszteni. :)

2011. aug. 25. 12:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Én igy éltem meg akkor!

Ugyan ezeken mentem át!

[link]

Üdv 27 hetes km.

2011. aug. 25. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!