Valaki aki ebben a cipőben jár?
Volt már ilyen (méhen kívüli vagy más problémás) terhességed?
Én még 6 hónaposan sem éreztem, hogy terhes lennék. :(
Mondjuk én a munkahelyemről mentem szülni, szóval nem nagyon volt időm átérezni. :( Azt hiszem a következőnél másképp csinálom. Nem fogok úgy rohanni. Bár akkor meg ott lesz a nagy tesó, aki után kell rohanni... :))
Én sem éreztem semmit sokáig, terhestünetek is csak később jöttek, így nekem is olyan volt, mintha nem lennék terhes. Furcsa volt, de nem volt semmi baj. Mikor mentem a vizsgálatra már dobogott a babám kis szíve, nagyszerű élmény volt!
Ne izgulj, ne görcsölj, hanem éld meg terhességed minden pillanatát. 9 hónap nem olyan hosszú idő, hamar elmúlik, így inkább örül, mint izgulj! :)
nagyon szépen köszönöm :) nem volt még semmilyen terhességem nemhogy méhen kívüli.hál isten! remélem igazatok lesz!engedjétek meg,hogy belinkeljem a görbémet,sajnos ma esett a hőm,ezért is aggódom.erre mit mondatok?
Tényleg ne stresszeld magad. Én nem is láttam még ilyen görbét. :)
Azért se jó a stressz, nehogy az okozzon valamit. Ha nem volt eddig gondod, akkor nem is lesz. :) Ne úgy gondolkozz, hogy a problémás terhességek az alap és becsúszik 1-1 problémamentes, hanem fordítva.
Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, húst, addig, amíg tudsz, mert aztán lehet, hogy minden visszajön :) meg a nyárnak is lassan vége.
Sok boldogságot!!! :)
Mármint ilyen görbés bigyót. :)
Bocsi, nem akartalak megijeszteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!