Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baross utcai Sote 1-es klinika...

Baross utcai Sote 1-es klinika alacsony afp! Valaki járt már ebben a cipőben ott?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A Baross utcai Sote 1-re járok. Afp eredményeim: Terhességi Afp 28,70 ng/ml MOM érték: 0,82 Korrigált AFP MOM 0,74 A dokim szerint alacsony, de még belefér, mert 29 éves vagyok,30 -on felül már magzatvízvétel kellene. De most várjuk az ultrahangot ha valami kis eltérés lesz, magzatvízvétel. Állítólag fiú, az NT a 12 hetesen 1,9 volt. Ha valaki jár oda, írja már le az eredményeit, vagy ha járt hasonló cipőben. Mennyi ott a referencia érték?

Köszi a válaszokat

2011. febr. 27. 12:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem mom 1,32, a baba fiú és nt 2 mm volt.
2011. febr. 28. 09:36
 2/5 anonim ***** válasza:

0,6 körül volt az afp-m!!! 38 éves voltam, s senki nem küldött magzatvízvizsgálatra. Az integrált tesztem mondjuk jó lett.

Egészséges a fiam!

2011. márc. 1. 12:07
 3/5 anonim ***** válasza:
0.69 lett a MOM eredményem, súllyal korrigált. 33 éves vagyok. A doki azt mondta, hogy az is számít, hogy pontosan mikor vették le (hét, nap) + hogy az alsó értéket a legtöbb helyen már figyelembe se veszik. Sokkal fontosabb a kombinált teszt + 18 hetes UH eredménye. Meg sem fordult a fejében, hogy magzatvíz-vételre küldjön, pedig NAGYON ALAPOS az orvosom. Azt mondta, hogy az eredményeim tökéletesek. Én nem aggódok, hiszek neki.
2011. márc. 1. 13:27
 4/5 A kérdező kommentje:
MInden ok a babával, de mivel átlagosnál több a magzatvíz, így ajánlja a magzatvízvételt. Beleegyeztünk, remélem nem bánom meg.Köszönöm a válaszokat
2011. márc. 4. 20:31
 5/5 A kérdező kommentje:

Mivel nem hívott a doki felhívtam, 2 óra múlva visszahívott, hogy van egy jó híre[mosolyog]

Egészséges kisfiút hordok a szívem alatt[sziv]

El sem hiszem, köszönöm mindenkinek aki szorított értünk.

Azt üzenem mindenkinek aki magzatvízvétel előtt áll, hogy ez a legkevesebb amit megtehetünk azért, hogy biztosak legyünk benne, nem beteg a baba. Ja és egyáltalán nem fáj, utánna kell pihenni és kész :)

2011. márc. 30. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!