29 hetes kismamik csak nekem van pici hasam vagy más is ebben a cipőben jár? Nektek mekkora a körfogata? Méritek?
Szia! Mi számít kicsinek?... 30hetes vagyok és 93cm, vékony testalkatú, nem is híztam csak néhány kilót. :)
Neked mekkora?
Ha a baba rendben fejlődik (márpedig ahogy írod a legnagyobb rendben van)nem kell aggódni! Örüljünk neki, jobban tudunk mozogni! ;)
Boldog babavárást!
Nekem 30 hetesen 98cm,vékony testalkatú vagyok 172/63
Eddig soha nem mértem,nem is foglalkoztam vele.A baba szépen fejlődik és ez a lényeg.Ne foglalkozz másokkal,nekem van aki azt mondja milyen nagy a hasam!Más meg épp az ellenkezőjét
állítja :)
Szia!
Szerintem nincs miért aggódni, alkattól is függ, hogy kinek mekkora a körfogata, na meg attól, hogy mennyit hízik.
Én most mértem meg és nekem 100 cm, pedig már 35 hetes és 2 napos vagyok.:) A doki minden alkalommal megkérdezi, hogy biztos jól van-e számolva a hét és mindig mondom, hogy igen, de erre az a válasz, hogy "csak mert olyan kicsi hasa van". Nem baj én örülök neki, mert könnyebb mozogni, csak az a rossz, hogy a bkv-n simán belémjönnek, mert azt hiszik, hogy "ilyen pocis alkat vagyok".:D
Sziasztok!De jó,hogy ennyien írtatok:).Akkor nem csak én vagyok így,ennek örülök.Megmértem a hasam 97 cm köldöknél.
Boldog babavárást nektek!
Nekem ekkora volt múlthéten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!