Sokan vannak ebben a cipőben? Úgy néz, hogy hogy terhes vagyok, eddig szedtem rendes vérnyomáscsökkentőt, most így a házidoki írt másikat, amit lehet terhesség alatt és mondta, hogy majd ezekkel lehet varriálni, hogy be tudja állítani újból!
Figyelt kérdés
Kicsit izgulok, hogy minden rendben lesz e az új gyógyszerrel?!Ugyanis itthon vagyok 3 éves kislányommal és nem szeretnék rosszul lenni!Akik szedtek terhesség előtt v. csökkentőt, azoknak több gondjuk volt a vérnyomásukkal a terhesség alatt?2011. jún. 22. 13:11
1/2 anonim válasza:
Sajnos a terhesség rontani szokott az állapoton,nekem legalább is sokkal rosszabb lett,ráadásul,amit terhesség alatt lehet szedni vérnyomáscsökkentő(Dopegyt),egy kalap szar nem ér!Napi 8 szemmel is 150 felett volt a vérnyomásom!
2/2 Judit20 válasza:
Én is Dopegydet szedek napi 3-at de most meg 100/54-re vitte le a vérnyomásom és 3 napja már fáj a fejem tőle! De a belgyógyásznak kell beállitani nem a házidokinak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!