Mi volt az első, amit a babának vettetek és hány hetesen?
a + teszt után(tehát max. 5 hetes lehettem) mentem bevásárolni, ez ősszel volt, és nagyon le voltak értékelve a napozók, és vettem egy szett lányosat, egy szett fiúst.
Nagyon jól esett megvenni.
pont jó volt a fiamra most nyáron.
20 hetesen vettünk egy-két babaruhát, mert megtetszett. Most vettük meg a festéket a szobájába, jövőhéten rendeljük a bútort, mire megjön a szoba kifestve, tapétázva, függönyözve.
Nem babonából,csak eddig nem volt időnk foglalkozni vele. Meg barátnőm pl. elég korán megvette a babakocsit, amit most 25 ezer forinttal leáraztak és eszi az ideg. Mi úgy döntöttünk,hogy azt csak a 8. hónapban vesszük meg. Persze utána is leárazhatják, csak akkor már nem nagyon tudunk vele várni! Meg, még csak most jönnek a rokonoktól barátoktól is a felajánlások, mérgelődnék,ha megvettünk volna valamit, amit kaphattunk is volna!
Dolgozom még, elég sokat, majd akkor lesz több időm,ha októberben táppénzre megyek! De szerintem 30-32 hetes koromig a babakocsin kívül mindent meg tudunk venni!
18 hetesen vettem meg az első kis kék rugdalózót és sapit, miután kijöttem a rendelőből, ahol megmondták kisfiú lesz. Estére odakészítettem az ágyra a férjemnek, volt öröm rendesen. :)
A 24. hét óta folyamatosan vásárolunk, aminek nagyon örülök, mert egyre nehezebben mozgok, főleg ebben a melegben.
35h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!