Mikortól lehet majd a születendő babának vásárolni? Mondtak már olyat hogy 6-8 hós terhesen vegyem meg az első dolgokat. Ti mikor vettétek meg?
folyamatosan.... 6 hósan már vettünk dolgokat. nyugodtan vásárolhatsz, ha valami kedvező árút találsz.
7 és fél hós kisfiú anyukája
Szia!
Én most vagyok a 25. hétben.
A leglényegesebb dolgok még nekünk nincsenek meg ( kiságy, babakocsi), de már sok kis apróságot vettünk a csöppségnek. Ilyeneket, hogy: kis ruhácskák, cumi, cumisüveg, játszószőnyeg, fürdőlepedők, zoknikák...
Mikor elmegyünk vásárolni az ilyen apróságoknak egyszerűen nem lehet ellenállni. Úgyis kellenek majd, legalább nem egyszerre kell rá kiadni. Mert kis tételeknek tűnnek, de ha összeadjuk szép kis összeget tesznek ki.
Szerintem vásárolj nyugodtan, ha megtetszik valami, nagyobb öröm nincs is annál, mikor megmutatod párodnak az új szerzeményedet!
Mi a 7. hónapban kezdtünk el vásárolgatni, egyrészt babonából, másrészt úgy volt időnk és pénzünk.
De mindenki akkor vásárol, amikor akar, nincs erre szabály!!
Amikor kedved tartja!!!! Ne tartson vissza semmi és senki!!
Nekünk még csak tervben van a baba,de én már vásárolgatok apránként, ha megtetszik valami, hogy ne egyszerre keljen rá kiadni a pénzt.Én nem vagyok babonás.Sztem amikor szeretnél és teheted akkor vásárolj.Én is mindig nézem a neten az akciokat.
Kellemes babavárást!
Most engem is biztos le fognak hurrogni, de nem érdekel.Most 13 hetes vagyok.Nem vagyok babonás.Nekünk a kiságy már megvan, a babakocsit megkaptuk karácsonyra.Kaptam már babaruhákat is, de vettem én is.A gyerkszobát már 6 hónapja kifestettem.Megvan a babának az ágyneműgarnitúra is.stb..Egyszerre nem is lenne rá annyi pénzem.Kihasználtam a jó akciókat és vásároltam.Most is vettem egy pelenkázólapot.Nem aggódom emiatt.Ha a baba nem akarna megmaradni, akkor az nem azért van mertb vásároltam neki, hanem azért mert nem egészséges, akkor jobb is ha így történik.Nekem nehezen jött össze a baba, féltem is, de ez nem riaszt el a vásárlástól.Ami kell az kell.Elég az orvosnak félretenni.
Nyugodtan bízzd a szívedre a döntést, és ne másokra hallgass.Én is így tettem.
13 hetes pocis :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!