Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikortól lehet majd a születen...

Mikortól lehet majd a születendő babának vásárolni? Mondtak már olyat hogy 6-8 hós terhesen vegyem meg az első dolgokat. Ti mikor vettétek meg?

Figyelt kérdés
2008. dec. 29. 10:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

folyamatosan.... 6 hósan már vettünk dolgokat. nyugodtan vásárolhatsz, ha valami kedvező árút találsz.

7 és fél hós kisfiú anyukája

2008. dec. 29. 10:29
 2/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Én most vagyok a 25. hétben.

A leglényegesebb dolgok még nekünk nincsenek meg ( kiságy, babakocsi), de már sok kis apróságot vettünk a csöppségnek. Ilyeneket, hogy: kis ruhácskák, cumi, cumisüveg, játszószőnyeg, fürdőlepedők, zoknikák...

Mikor elmegyünk vásárolni az ilyen apróságoknak egyszerűen nem lehet ellenállni. Úgyis kellenek majd, legalább nem egyszerre kell rá kiadni. Mert kis tételeknek tűnnek, de ha összeadjuk szép kis összeget tesznek ki.

Szerintem vásárolj nyugodtan, ha megtetszik valami, nagyobb öröm nincs is annál, mikor megmutatod párodnak az új szerzeményedet!

2008. dec. 29. 10:32
 3/17 anonim ***** válasza:
Szia!Én 8 hós terhesen álltam neki vásárolni.Sok rossz hírt hallani manapság előbb nem mertem neki fogni,mert ha még is baj van akkor meg nézhetem a baba cuccost:(Jobb félni szerintem!Nem is bántam meg,hogy így döntöttem!33-36 hetes már neki állhatsz!Ez az én véleményem,én így gondolom jónak.Te döntésed,hogy mikor állsz neki mi csak segíteni tudunk a döntés meg hozatalában:DNagyon szép baba várást,és szép szülést,és jó babázást kívánok!Üdv:Zsuzsa 10 hetes kis fiú anyukája
2008. dec. 29. 10:33
 4/17 anonim ***** válasza:
Mi is kb akkor kezdtünk vásárolgatni.Bár én már előbb elkezdtem volna de a férjem babonás volt ezen a téren és nem engedte:)Már annyira szerettem volna vásárolgatni és nem is akartam utolsó hónapokra hagyni, hogy a végén belement:)
2008. dec. 29. 10:33
 5/17 anonim ***** válasza:
Az igazán fontos dolgokat pl. gyerekbútor , kiságy stb. én kicsit elfogom tolni a 7-8 hónapra ha újra kismama leszek. Sajnos 19 hetes voltam mikor elvetéltem. Szerencsére nem vettünk túl sok mindent, csak kifestettük a gyerekszobát és szőnyeget vettünk.
2008. dec. 29. 10:34
 6/17 anonim ***** válasza:

Mi a 7. hónapban kezdtünk el vásárolgatni, egyrészt babonából, másrészt úgy volt időnk és pénzünk.

De mindenki akkor vásárol, amikor akar, nincs erre szabály!!

Amikor kedved tartja!!!! Ne tartson vissza semmi és senki!!

2008. dec. 29. 10:35
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
a 7-ik hónapig már jó ha minden megvan.ha ne adj'Isten koraszülött lenne a pici (mert soha nem lehet tudni!!) már meglegyen minden,ne kelljen kapkodni.
2008. dec. 29. 10:39
 8/17 anonim ***** válasza:
a hetedik hónapban festettük a gyerekszobát és utána. Sokan babonából nem vásárolnak. Szerintem 27. hét után már érdemes. De ha rám hallgatsz akkor az olyan dolgokat mint: ruhák, tisztálkodási felszerelés, játékok már megveheted. Én későbbre hagytam a mellszivot (végül nem is kellett), orrszivot, mérleget és légzésfigyelőt kölcsönözz-bababoltokban is lehet- orrszivot ráérsz. De össze is irhatod mit hol láttál és ha szültél anyud, párod, barátnőd elugorhat érte.
2008. dec. 29. 10:42
 9/17 anonim ***** válasza:

Nekünk még csak tervben van a baba,de én már vásárolgatok apránként, ha megtetszik valami, hogy ne egyszerre keljen rá kiadni a pénzt.Én nem vagyok babonás.Sztem amikor szeretnél és teheted akkor vásárolj.Én is mindig nézem a neten az akciokat.

Kellemes babavárást!

2008. dec. 29. 10:54
 10/17 anonim ***** válasza:
85%

Most engem is biztos le fognak hurrogni, de nem érdekel.Most 13 hetes vagyok.Nem vagyok babonás.Nekünk a kiságy már megvan, a babakocsit megkaptuk karácsonyra.Kaptam már babaruhákat is, de vettem én is.A gyerkszobát már 6 hónapja kifestettem.Megvan a babának az ágyneműgarnitúra is.stb..Egyszerre nem is lenne rá annyi pénzem.Kihasználtam a jó akciókat és vásároltam.Most is vettem egy pelenkázólapot.Nem aggódom emiatt.Ha a baba nem akarna megmaradni, akkor az nem azért van mertb vásároltam neki, hanem azért mert nem egészséges, akkor jobb is ha így történik.Nekem nehezen jött össze a baba, féltem is, de ez nem riaszt el a vásárlástól.Ami kell az kell.Elég az orvosnak félretenni.

Nyugodtan bízzd a szívedre a döntést, és ne másokra hallgass.Én is így tettem.

13 hetes pocis :))

2008. dec. 29. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!