Akarnátok tudni a születendő baba nemét ha harmadik baba és az első kettő egy fiú és egy lány?
Nekem is a 3-ik, de már alig várom,hogy megmondják:)))))))
Nagy fiú, kicsi lány szóval mindegy lenne, de én megkérdezem.
Én mindegyiket rosszul tippeltem/éreztem.Az elsőben biztos voltam,hogy lány, fiú lett.A másodiknál tuti voltam a fiúban lány lett:))
Most nem tudom,egyszer így érzem 1x úgy.
1 voltam.
Ez olyan érdekes amúgy mert mi elsőnek is nagyon lányt vártunk, de attól függetlenül éreztem már mikor csak 10-12 hetes voltam, hogy ő csak egy kisfiú lehet.
Meg se lepődtem mikor kiderült h tényleg.
Aztán a lánynál is biztosan éreztem h lány.
Most meg nem szeretném úgy egyiket se márhogy úgy értem nem fókuszálok egyik nem-re sem, hiszen teljesen mindegy:)
Már arra is gondoltam, hogy azt mondom mindenkinek hogy nem mutatta meg az UH-n hogy mije van:) és akkor talán békén hagynak:)
Mind a hármat megéreztem!A lányokkal ráadásul rengeteget hánytam.
Az elsőt(lány)nem látták.Sokáig faros is volt.
A másodikat nem kérdeztem.Fiú.
A harmadikat a nagylányom akarta tudni nagyon.Őt tisztán felismertem,hogy lány!Imádta az uh-t és mindig mutogatta a popsiját.
Én megnézetném, de engem érdekelne, akkor is ha mindegy. Tehát azért mert mindegy még baromi kiváncsi lennék! :)
Viszont ha téged nem érdekel és nem akarod megnézetni, akkor ne nézesd!
Szia!
Egy fiú és egy lány után decemberben született meg a harmadik babánk. Mi sem szerettük volna tudni a nemét. Nagyon "nehéz" volt megállni, de utána annál nagyobb a meglepi öröme. Kisfiú lett és amikor kibújt a szülésznőm a nevén szólította. Így tudtuk meg. Ennek is megvan a varázsa, örülök neki, hogy részünk lehetett benne.
Szerintem bírjátok ki, mert jó az a kis "izgalom":-)
8 éves, 21 hós és 3,5 hós babák anyukája
Köszönöm a válaszokat! Az utolsónak: én is ilyesmit szeretnék:)) Bár nekem a kisfiam 6 éves (a legnagyobb) és ő folyton kérdezgeti hogy DEUGYE ÖCSI LESZ??? Mindig elmodnom neki hogy attól mert öcsi még nem fog tudni focizni vele, max. évek múlva :))
Az újszülött ruháink nagy része unisex:) És a lányomnál is előkészítettem az 56 os kisruhákat szépen mosva vasalva, erre 62 cm lett és 4 kiló..úgyhogy nagy kapkodva mosattam ki a férjemmel a 62-68 as ruhákat (mialatt még a kórházban voltam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!