Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikortól lehet majd a születen...

Mikortól lehet majd a születendő babának vásárolni? Mondtak már olyat hogy 6-8 hós terhesen vegyem meg az első dolgokat. Ti mikor vettétek meg?

Figyelt kérdés
2008. dec. 29. 10:22
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Mi még picik 6 hetesek vagyunk de már vásárlnék neki kis aproságokat.De ugy rám "veszekedtek" hogy nem merjek venni még neki semmit.Annyira elszomorodtam,hogy csak juniusban vásárolhatok neki.Pedig én érzem és tudom hogy nem lehet semmi baj.4 évet vártunk rá és ha nem akarna velünk maradni akkor már most se lenne velünk:)

Még egyszer köszönöm a válaszokat és mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!

2008. dec. 29. 11:09
 12/17 anonim ***** válasza:
én a 30ik héten kezdtem el vásárolni,addig nem babonábol,soha nem lehet tudni mit hozza a sors,nekem ez a 4-ik terheségem az elsö 2-vel semmi de semmi bajom nem volt az ég világon,a harmadik az elhalt a 10-ik héten amire álmomba se gondoltam volna 2egézséges terheség után,a mostanival meg bevéreztem 12-13.és 15-16hetesen méhlepényleválás miatt,akkor azt mondták 50-50%hogy meg marad,de hál istenek megmaradt,nekünk még most sincs meg minden a 34hetet töltöm szerdán,de még mindig itt van a félsz mi van ha baj lesz,nem el keseriteni akartalak,csak leirtam a törénetem ez nem jelenti azt hogy baj lesz!!sok sikert a terheséghez!!!!!!!!
2008. dec. 29. 11:41
 13/17 anonim ***** válasza:

szia!

Hát igazábol ezt te döntöd el ,hogy mikor fogsz vásárolni.Én babonábol a 34-dik hétben kezdtem.nem késtem le semmiröl.Max nehezebben ment a vasalás:-))))

Igaz mi a kiságyat a férjemét használjuk csak átfestettük.Azt nem kellett venni.Pár jó barátnömtől kaptam kisrucikat,azt sem sokat vettünk.A babakocsit a 36-dik hétben szereztük be.

Boldog babavárást!

2008. dec. 29. 11:41
 14/17 anonim ***** válasza:

Folyamatosan vettük, amikor találtunk akciós vagy aranyos dolgokat. A nagyokat egyszerre vettük meg a 34. hétben. Jó vásárlást és kellemes babavárást!

Boldog újévet!

2008. dec. 29. 11:54
 15/17 anonim ***** válasza:
Én most vagyok 23 hetes, és vannak már kisruhák és a kiságy(az az enyém volt)és néhány apróság is.A nagyszekrényben van egy fiók és oda gyűjtögetem.A férjem is babonás volt és nem nagyon engedett vásárolni, de az első darab után(és miután beszélgetett több apukával)belátta, hogy inkább meg kell venni apránként mint egy ben az utolsó pillanatban az egészet.Most már azt mondta hogy januártól mindig vezsünk a nagyobb dolgokból is.Én már összeírtam a listát, és pár boltba már benéztem meg a neten is nézelődök az árak miatt.Az viszont lehet hogy a legnagyobb dolgokat csak kinézzük és megbeszéljük melyik legyen aztán már csak érte kell menni.A szoba ki van festve és a falon már fent vannak a képek és díszek.Szerintem sem attól függ hogy veled marad e a baba hogy vásárolsz.Ez nem azon múlik.Egyébként visszagondolva kb. a 16. héttől vásárolgatok.Például már volt babakocsi is jó akciós és meg is bántam hogy nem vettük meg.Ne hallgass azokra akik lehurrognak, hogy ne vegyél semmit.Én pl anyukámnak mindent meg is mutogattam bár először ő is korainak tartotta, ezzel szemben anyósomnak mondtam hogy vettem már valamit és ő meg nagyon lehurrogott.Boldog és egészséges babavárást kívánok neked!
2008. dec. 29. 14:14
 16/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi 29 hetesek vagyunk és a nagyját épp egy hete vettük meg. Babakocsi kiságy pelenkázó szekrény légzésfigyelő stb. 200 000ft-ba került. Az orvosnak is össze kell gyűjtenem 70 000ft-ot, és még van egy pár dolog ami kell. Én nem akartam az utolsó pillanatra hagyni, és nyugodtabb vagyok, hogy itthon vannak a cuccok.

Mi nekünk első babánk és kb. 2 év múlva szeretnénk kis tesót ezért is újat veszünk mindenből és el tesszük neki.

Boldog babavárást kívánok!

Judit

2008. dec. 29. 16:38
 17/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a pozitív teszt után 9 hónapig szedegettem ösze folyamatosan a holmikat. A babakocsit pl 15. héten vettem meg, mert épp akció volt :) A szín nem volt kérdés mert tudtuk, hogy szeretnénk még gyerkőcöt így uniszex mellett döntöttünk :)

A ruhákat pl innen vadásztam össze:

[link]

Havonta töltenek fel, így minden hónapban beszereztem valamit, ami még hiányzott. A terhességem végéig egészen hat hónapos koráig meg volt az összes ruhája a fiamnak! :) :)

Üdv! Jó babavárást!

2008. dec. 31. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!