Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ikrek? Nem tudom mit, kinek...

Ikrek? Nem tudom mit, kinek higyek. Lehet, hogy 2 pcak lakóm van?

Figyelt kérdés
Először azt mondták, hogy kislányom lesz, rá 2 hétre már fiút mondtak. Viszont a szülők, rokonok iosmerősök azt mondják, hogy készüljünk az ikrek születésére, mert nagyon nagy a hasam. Elképzelhető, hogy takarásban lenne a két baba? Mennyi rá az esély? A férjem anyukájának ikertesója van. Vannak különösebb jelei az iker terhességnek? 25hetes vagyok
2009. ápr. 17. 09:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Ohhh...engem is azzal riogattak, hogy tuti ikrek, mert óriási a pocim. Pedig a 21. héten még egyedül volt! :) Azért csak kellett a következő uh, hogy megnyugodjak, hogy csak egyedül van, mert már tényleg belém beszélték. :) A 28. héten voltunk legközelebb és hát akkor is csak egy baba volt. És nagyobb is a koránál a drágám. Amúgy a doki néz szívhangot, vagyis látja, mert nekem is uh-on mondják, hogy jó a szívhang, mégsem hallunk semmit! Minden jót!

33 hetes kismami

2009. ápr. 17. 12:12
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
a nagy has nem mérvadó. Barátnőmnek iszonyú nagy hasa volt, azóta is felemlegeti, aztán meg csak egy lányka lett belőle. Neki rengeteg volt a magzatvize, azért volt olyan nagy
2009. ápr. 17. 12:46
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Az, hogy nagy a hasad, még nem jelenti, hogy ikreid lesznek. Alapvetően attól függ, hogy hol tapadt meg a lepény: az elülső vagy a hátulsó méhfalon, illetve alkati kérdés is. Egy alacsony, vékony nőnek sokkal hamarabb és látványosabban indul be a pocaknövekedés, mint egy molettebb vagy magas nőnek.

Ultrahangon pedig már voltál egy párszor és ha a 12. héten még nem is, a 20. hetes Uh-n már biztos látta volna az orvos, illetve a 16. hetes vérvétel alkalmával a magas AFP eredmény is elárulta volna, hogy ikreket vársz.

Az öregek persze mindig mindent jobban tudnak, Engem is folyamatosan bombáztak a népi hiedelmekkel, babonákkal az első és a mostani terhességemnél is. De Én mindig csak mosolyogtam rajtuk.

2009. ápr. 17. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!