Ikrek? Nem tudom mit, kinek higyek. Lehet, hogy 2 pcak lakóm van?
a védőnő csinált eddig csak szivhangot.
ő se mondott semmi olyat,hogy ketten lennének.
Csak hát a régi öregeknek lehet,hogy hinni kell???
Tudjátok,nekik szinte mindig igazuk van.
A "régi öregek" szerint nekem fiam van :) Ehhez képest nincs kukija :) :)
Az ultrahangnak és a dokiknak higgyél!
Nekem egyébként a szülőszobán derült ki, hogy lány, egyik uh-n sem tudták megállapítani a babám nemét.
Én ikreket várok, így biztosan állíthatom, hogy 25 hetesen már nem tudnak egymás mögött elhelyezkedni, ráadásul a rugdosásokból, mozgásokból Te is megállapítottad volna, ha egyszerre két irányból jönnek.
Az ikrek szülésére való hajlam pedig csak az anya felmenőitől örökölhető, így az egyáltalán nem számít, hogy a párod rokonságában kinek voltak ikrei.
Nagyon boldog babavárást!
30 hetes ikres kismama
Túl vagy már egy-két vizsgálaton, én inkább azoknak hinnék!
Én talán érzékenyebb vagyok, de engem kiborítanak már a jótanácsok és a tippek. Ha megeszek egy sós kekszet, már azt mondják, fiam lesz, ha délutám édeset nasizok, jönnek a rokonok és barátok, biztos lányom lesz, stb. Mindenki nézi, merre gömbölyödök, én nem hiszek ezekben.
Ikres kismama vagyok. A 23 hetes kismama kérdésére csak annyit tudok válaszolni, hogy pontos irányt nem tudok meghatározni, hisz két baba is fekhet harántfekvésben vagy akár farfekvésben is. A lényeg, hogy nálam gyakran egyszerre rúgnak (ők egymás mellett fejfekvésben vannak), tehát a hasam két oldalán érzem őket.
Ami még itt lényeges lehet, hogy az uh-n már biztosan látták volna a két babát (túl nagyok ahhoz, hogy ne, nálunk legalábbis már a 24. heti uh-n úgy kellett nézegetni, hogy kihez melyik has, láb tartozik), arról már nem is beszélve, hogy a szívhang hallgatásakor az egyik nagyon könnyen bezavarja a másikét, így nehéz "befogni" őket!
A has mérete pedig szerintem egyénileg változó. Én most értem el azt a méretet, ami másnak egy babával szüléskor van, pedig ezt már a 21-24. hétre jósolták. A babáim pedig 6-8 nappal nagyobbak a vártnál...
Szóval nem nagyon hiszem, hogy két babát ne vettek volna észre 25. hétig.
Remélem, hogy válaszommal nem okoztam nagy csalódást!
30 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!