Ki melyik terhesvitaminra esküszik?
Figyelt kérdés
Vagy mindegy csak szedjem valamelyiket?2011. aug. 21. 20:31
11/16 anonim válasza:
Elevitet szedtem a lányomnál, teljesen normális súllyal született (2940g). A vérképen teljesen rendben volt ezért a terhesség végéig szedtem. Most a kisfiamnál is szedem, de még kiegészítem Magne B6-tal, Folsavval és Kalcium 500-al.
Egy gyönyörű 2 éves és egy 19 hetes magzat anyukája
12/16 anonim válasza:
Én Eurovit-et szedek,kismamáknak valót.
13/16 anonim válasza:
Én nem szedek kimondottan terhesvitamint, vasat szedek, minden nap C vitamint és Magne B-6-ot. Minden eredményem rendben, a baba is. Egyél változatosan, de mértékkel. (35 hetes kismama). Jó egészséget kívánok!!!
14/16 anonim válasza:
Nekem minden terhesvitamintól volt valami bajom. Hányinger, székrekedés stb. Most Hipp Natalt iszom, és ez az egyetlen eddig, ami nem okoz semmi gondot.
15/16 anonim válasza:
Én Elevitet szedek az elejétől és most a védőnőm azt mondta, hogy szedjek mellé folsavat a 12.hétig, mert attól, hogy "annyira reklámozzák" nincs meg benne minden!
16/16 anonim válasza:
mindegy csak tartalmazzon kalciumot, jódot, és magnéziumot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!