Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki melyik terhességi vitaminra...

Ki melyik terhességi vitaminra esküszik és miért?

Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 13:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
én a gravidát szedtem, de csak 7-12 hetesig. a 7.héten mondta a doki és a 3. hónapnál tovább nem mondta feltétlenül hogy szedni kell. én az egészséges táplálkozás és a sok mozgás amire esküszöm.
2009. dec. 7. 13:41
 2/17 anonim ***** válasza:

Femibiont ajánlom. Mert korábban próbáltam a Gravidát és olyan rosszul lettem tőle, hogy elmondani nem tudom.

A Femibiontól nem lett nagy étvágyam és semmi mellékhatást nem tapasztaltam. Szóval nagyon szuper.

2009. dec. 7. 13:46
 3/17 anonim ***** válasza:
Femibion. Igaz,hogy drága,de szerintem megéri.
2009. dec. 7. 13:47
 4/17 anonim ***** válasza:
Én a gyümölcs nevűre:). Se hányinger bevétel után, se nagy bogyók:). Én egész terhességem alatt kilószámra ettem, eszem a gyümölcsöket, és a doki legutóbb azt mondta, hogy kicsit pufibb az átlagnál:). Valószínű, hogy a sok gyümölcstől:D. Szerintem ezeket a legegészségesebb "szedni".
2009. dec. 7. 13:55
 5/17 anonim ***** válasza:
Femibion: se mellékhatás, se nagy étvágy, se hízás.
2009. dec. 7. 14:12
 6/17 anonim ***** válasza:
Én is a Femibiont tudom ajánlani, tapasztalatom szerint ez a legjobb.
2009. dec. 7. 14:15
 7/17 anonim ***** válasza:
Hipp Natal, gyümölcs tartalmú, folyékony, és nem volt székrekedésem tőle.
2009. dec. 7. 14:25
 8/17 anonim ***** válasza:

Elevitet szedek az első próbálkozás óta. Most 22 hetes vagyok.

Próbálkoztam a Gravidával is, de sugárban hánytam tőle, valahányszor bevettem - teszem hozzá, ekkor már több, mint egy hónapja elmúlt a hányás, hányinger teljesen, és szuperjól éreztem magam. Úgyhogy visszatértem az Elevitre.

2009. dec. 7. 16:05
 9/17 anonim ***** válasza:

Femibion!

Minden másnap szedem csak,így anyagilag nem olyan sok...a dokim szerint elég is így szedni.

A miértre nem tudok válaszolni,ajánlották!

18h

2009. dec. 7. 17:27
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Én váltogatom a vitamint. Femibion volt az alap első 12hétben azt szedtem, de elég drága. Hippet is szeretem, mert nincs tőle székrekedésem. De van úgy, hogy Gravidát, Elevitet - bár ez most ha elfogy abbahagyom, mert nincs benne jód!

20+0

2009. dec. 7. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!