Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki melyik terhességi vitaminra...

Ki melyik terhességi vitaminra esküszik és miért?

Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 13:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%

Centrum Materna vallt be.Csak a 8.honapba abba kell hagyni mert orias bebit fogsz szulni:).

En 7 honapig szedtem a kisfiam igy is 3921 grammal jott vilagra.

De mindenfele vitamin van benne az biztos.

Viszont az elso valaszoloval egyetertek,en is sok gyumolcsot,zoldseget fogyasztottam es az az igazi vitamin bomba.

Szep babavarast!

5 honapos kisfiu anyukaja

2009. dec. 7. 18:21
 12/17 anonim ***** válasza:
Femibion. Nincs tőle hányingerem és nagyon jó az összetétele, főleg a folsav miatt( könnyen felszívódó formában van).
2009. dec. 7. 19:01
 13/17 anonim ***** válasza:

Az első 14 hétben Elevitet szedtem, majd áttértem a Hipp Natalra és sokkal jobb!

31 hetes kismama

2009. dec. 7. 19:15
 14/17 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem az elevitet nem bírta a gyomrom. Hipp Natalt szedtem egy évig teherbe esés előtt és az első 12 hétben. Akkor jöttem rá,hogy kevesebb a folsav benne,mint ahogy újabban ajánlják a napi bevitelt. Ráadásul a védőnő azt mondta,egyedül a Femibionból szívódik fel biztosan a folsav,a nők többsége feleslegesen szedi a többi vitamint. Úgyhogy áttértem a Femibionra,a nőgyógyászom is azt ajánlotta.

17 hetes km.

2009. dec. 7. 19:35
 15/17 anonim ***** válasza:

Pregnavit. Hozzá plussz C vitamin.

Nem lóadag, nincs hányinger, és a pénztárcám is megengedi.

10 féle vitamin van benne, nem 30, de a vérképemen egy csillag sincs...

Végig fogom szedni.

15 hetes

2009. dec. 8. 11:39
 16/17 anonim ***** válasza:

Amikor megláttam a két csíkot a teszten elmentem a gyógyszertárba és vettem folsavat. Azután a dokival való egyeztetés óta Elevitet szedek. Bár ő csak azt kérdezi mindig, hogy szedek e valamit. Az Elevitet a gyógyszertárban ajánlották de amikor kikértem a gyógyszerész véleményét azt mondta, hogy végül is mind egyforma. Így maradtam ennél meg rengeteg gyümölcsöt eszem. Főleg citrusokat. Bár mostanában azt hallom, hogy az Elevittől óriásbébik születnek...Hát nem tudom, 154 cm vagyok és most 56 kg. Egy négy kilós bébi megszülése ilyen kis nőnek...Remélem ez az Elevites dolog csak mendemonda.

22 mk

2009. dec. 9. 12:52
 17/17 anonim ***** válasza:
Csak babona. :-) Ki látott már olyat, hogy vitamintól meghízna valaki. :-)
2009. dec. 9. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!