Én nem esküszöm semmire, de amúgy én Elevitet szedtem és mellé jódot. Tök jó volt minden, nem voltam tőle rosszul, nem volt mellékhatása, semmi. (S a tévhitekkel szemben nem híztam sokat és a babám sem lett óriási...)
De sokan ajánlják még a Femibiont vagy a Gravidát, vagy esetleg semmit, csak sok gyümölcsöt és zöldséget. A legtöbb esetben bármelyik jó megoldás.
2011. aug. 21. 20:35
2/16 anonim válasza:
ja, szerintem mindegy
2011. aug. 21. 20:36
3/16 A kérdező kommentje:
Köszi :). Csak nem tudom eldönteni melyiket, annyi van.
2011. aug. 21. 20:38
4/16 anonim válasza:
Én Gravidát szedtem,de csak azért mert van benne jód.
2011. aug. 21. 20:47
5/16 anonim válasza:
Zöldség, gyümölcs és amit kívánsz. Ez a legjobb módszer, nem kell feltétlenül vitamin. A testünk jobban tudja ilyenkor, hogy mire van szüksége.
2011. aug. 21. 20:55
6/16 anonim válasza:
Én a Ladeevit-re. Semmi panaszom nem volt tőle.
35h km
2011. aug. 21. 21:09
7/16 anonim válasza:
Czeizler Endre orvos -genetikus kutatása szerint, most nem tudom megmondani mennyi százalékkal, de jelentősen csökkent a nyitott gerincű és nyitott agyú csecsemők száma, azoknál akik terhes vitamint szedtek, a terhességet megelőző legalább három hónap és a terhesség alatt. (olvass utána a neten)
Ezek a mostani gyümölcsök zöldségek kiszipolyozott földből valók, egy egészséges embernek is kevés.
2011. aug. 21. 21:11
8/16 anonim válasza:
Dokima Femibiont ajánlotta. Szerinte mindegyik jó, de talán ez a legjobb.
2011. aug. 21. 22:17
9/16 anonim válasza:
Én már terhesség előtt 3 hónappal elkezdtem szedni az elevitet és szedem még most is. Semmi mellékhatása nem volt és nem sokat, 8kg-ot híztam. Becslések szerint teljesen átlagos méretű a babám, olyan 3kg 20-30 dkg. Végig rendben volt minden nálam, se cukor, se vizesedés, semmi. Szerintem is szedj valamilyen vitamint és valószínűleg nem sok a különbség köztük, úgyhogy bármelyiket választhatod. Én azért döntöttem ez mellett, mert ismerőseim is ezt szedték. 39 hetes kismama.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!