Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek gondot okozhat a...

Szerintetek gondot okozhat a nagyon alacsony vérnyomás és vashiány?

Figyelt kérdés
Szedem ezt a neo ferro folgammát vashiányra ezt írták fel. De nem tudom hogy mi lesz szülésnél mert egyre közelebb járok sokat vagyok rosszul, néha már az ájulás szélén vagyok, tegnap is majdnem leszédültem a lépcsőn. Nem tudom hogy az időjárás vagy az alacsony vérnyomás vagy vashiány.Tegnap is 90/60volt a vérnyomásom.De remélem szülésnél nem fogok elájulni(hozzáteszem: nem félek a szüléstől csak mikor megvolt a mensim akkor is nayon görcsöltem sokszor és már az ájulás szinten voltam) ezért is félek. Valaki járt már így ? vagy hasonló helyzetben van valaki? Mi lesz így velem szülésnél? 32 hetes kismama
2011. aug. 17. 23:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az én vérnyomásom is elég gyakran alacsony. A vasam meg annyira lement, hogy a 25-26 héten infúzióval kaptam vaspótlást.

27 hkm

2011. aug. 23. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!