Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nemtudom hogy kitöl vagyok...

Nemtudom hogy kitöl vagyok terhes?

Figyelt kérdés
Szisztok nemtudom hogy kitöl vagyok terhes? mert május 19.-én volt a menstruációm elsö napja és mivel együtt lakok a férjemmel igy nemtudom hogy melyik nap eshettem teherbe de viszont junius 11.-én együtt voltam az exemmel... és elmentem junius 29.-én orvoshoz és megultrahangoztak és aztmondták hogy 5 hetes vagyok...akkor szerintetek kitöl van? mert ha elvileg az exemtöl lenne akkor szerintem még nemis láttak volna semmit mert az két hét kb. Szerintem egyértelmü hoogy a páromtól de azért kiváncsi vagyok a válaszokra!!! És kérlek titeket ne itélkezzetek mert úgy volt h örökre szétmegyünk csak mégse és utána derült kia terhesség!!! És nagyon rossz lenne ha nem töle lenne meg már belebolondultam ebbe!!!
2011. aug. 17. 20:53
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Oksa! Már tudja:) Egyébként a férjemmel is vigyáztam és az exemmel is... "Kivevős" módszerrel mindkettö.
2011. aug. 18. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!