Baj, ha nem fehér a folyásom? 13hetes vagyok, semmi görcs, szúrka, szóval semmi fájdalom, nagyon jól érzem magam, viszont a bugyim sárgás-rózsaszínes, de a rózsaszín az tényleg csak mintha. Nemtudom. Az biztos, hogy nem fehér.
Megcáfolnám az előző véleményeket, mármint hogy a folyás nem lehet normális. Második babámat várom, 37 hetes vagyok. Az előző terhességemnél és most is VÉGIG volt fehér folyásom, nem kevés. Soha nem találtam bacit, gombát, semmit. Nem ég, nem viszket, nem csíp. Nem sárga, és egyáltalán nem rózsaszín. A dokik szerint (2 különböző dokinál szültem-szülök) egyöntetűen állítják, hogy van, akinél normális a terhesség alatt, vagyis nem jelent semmilyen fertőzést.
Szóval a fehér, nem büdi, nem viszketős fehér, vizes folyás lehet teljesen normális. A rózsaszín és sárga miatt kérnék a dokitól egy vizsgálatot, de nagyon komoly bajt nemigen jelent, legfeljebb tényleg valami gomba (bár szerintem az viszketne), azt meg könnyen kezelik.
Nyugi és menj dokihoz. És ne hagyd magad ijesztgetni.
Ehhez már csak annyit tennék hozzá, hogy figyeld a wc papírt, mikor használod, hogy milyen színű. Én többször is megijedtem, hogy barna, meg ilyen-olyan, de csak száradva olyan színű, és ennek utána olvastam, és így van. Nekem is sok van, most volt kenet vétel, már majdnem a receptért indultam, de mondták, hogy negatív minden.
Az előző babával az egyik ilyen rózsaszínesnél gombára adtak krémet, de nem használt, így aztán bacira. Az bejött.
Ha úgy érzed nem normális, menj dokihoz, inkább nevessen ki, mint hogy baj legyen belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!