16hetes kismami vagyok és nemtudom hogy a babámat érzem e? Már 3napja érzem hogy úgy bugyorog a hasam.
Figyelt kérdés
De nem wcre kell mennem hanem csak úgy.Csak az a furi hogy a köldököm fölött érzem de mikor ott érzem alul is.Meg feljebb is.Akkor ez még nem az?2010. júl. 30. 19:14
1/7 anonim válasza:
Nekem pont ugyanilyen érzés volt, amikor mozgott. :) Gratula!
2/7 A kérdező kommentje:
Ezt nem mondod komolyan!Még megvárom ha még 2 napig ilyen akkor ő lesz remélem.De még írjatok véleményeket!Kíváncsi vagyok!
2010. júl. 30. 19:38
3/7 anonim válasza:
Ugyanezt éreztem, és én is 16 hetes voltam :-)))) Mondjuk én csak a köldököm alatt éreztem mindig.
4/7 anonim válasza:
Igen, ő volt az!!Én is 16 hetesen éreztem először, és ugyanilyen volt.Olyan érzés volt, mintha kis buborékok szállnának fel.De én is csak lennt éreztem.Olyan finom mozgás volt, hogy csak másnap esett le, hogy a pici volt.Nagyon jó érzés.Kb. egy-két héten keresztül ( már nem emlékszem pontosan) csak ezt a buborékolást éreztem, kb. naponta egyszer.Az első határozott mozdulatot, rúgást a 17-18. hét között éreztem először.Szóval ne aggódj, nem fogod egész nap érezni.Még picike!
5/7 A kérdező kommentje:
Nekem nem lenne baj az sem ha egész nap ezt csinálná.:0)
De akkor amit fentebb érzek az mi?
2010. júl. 31. 12:48
6/7 anonim válasza:
Szerintem az is ő lehet, csak valahogy fentebb érzed ( kisugárzik?Nem tudom..) Úgy értettem, hogy ha nem érzed egész nap, csak pl. naponta egyszer, ne ijedj meg, ez teljesen normális.Boldog pocakos heteket!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!!:0)
Csak reggel szoktam picit érezni meg inkább estefelé kb egy fél órát aztán ennyi.
úgy örülök neki!
Köszönöm szépen a jókívánságokat!!!!
2010. júl. 31. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!