Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nemtudom hogy kitöl vagyok...

Nemtudom hogy kitöl vagyok terhes?

Figyelt kérdés
Szisztok nemtudom hogy kitöl vagyok terhes? mert május 19.-én volt a menstruációm elsö napja és mivel együtt lakok a férjemmel igy nemtudom hogy melyik nap eshettem teherbe de viszont junius 11.-én együtt voltam az exemmel... és elmentem junius 29.-én orvoshoz és megultrahangoztak és aztmondták hogy 5 hetes vagyok...akkor szerintetek kitöl van? mert ha elvileg az exemtöl lenne akkor szerintem még nemis láttak volna semmit mert az két hét kb. Szerintem egyértelmü hoogy a páromtól de azért kiváncsi vagyok a válaszokra!!! És kérlek titeket ne itélkezzetek mert úgy volt h örökre szétmegyünk csak mégse és utána derült kia terhesség!!! És nagyon rossz lenne ha nem töle lenne meg már belebolondultam ebbe!!!
2011. aug. 17. 20:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
52%

Az egyik válaszolónak üzenem, hogy ha 11-én volt együtt az exével, akkor mindegy, hány nap telt el, NEM lehet 5 hetes terhes 18 nappal később - ez csak matematika.

Ha a 11-i együttlétből esel teherbe, azt a doki 29-én még nem látja, nemhogy 5 hetes lenne. A leírtak alapján egyértelműen a férjedé.

2011. aug. 17. 21:24
 12/21 A kérdező kommentje:
Ja és aztis hozzáteszem hogy mikor megultrahangoztak akkor volt szívpulzáció és 2mm volt a baba és a petezsákom is valahogy 15-16 mm lehetett azthiszem... Ez se segít????
2011. aug. 17. 21:29
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó menstruáció első napja 2011.05.19

Menstruáció ciklusának hossza: 28 nap

2011. június 2. A teherbe esés legvalószínűbb napja

2011. augusztus 11. Az első trimeszter vége (12. hét)

2011. november 24. A második trimeszter vége (27. hét)

2012. február 23. A szülés várható ideje (40.hét)

12 hét, 6 nap A terhesség eddigi ideje

Kalkulátor alapján ez jött ki. szerintem a férjedé.Ha csak egyszer voltál az exeddel, akkor a fenti dátum nem fér bele az 5 hétbe sehogy sem még ha késő Pé, vagy soron kívüli pé volt akkor sem.

Ahhoz meg senkinek semmi köze, hogy kivel fekszel le, nem tudom, miért ítélkeznek. Az tuti, hogy ilyenkor olyan nyugodt és boldog vagyok, hogy én tudom, hogy a kislányomnak ki az édesapja. :)

2011. aug. 17. 21:35
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
ha 11én voltatok együtt az exeddel,nem lehetett 29én szivhang,ha töle lenne.
2011. aug. 17. 21:37
 15/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Annyira nem aggódtam csak az elején de mostmár nyugodt vagyok föként hogy csakis jó válaszokat kapok:) !!!!!!!!
2011. aug. 17. 21:56
 16/21 anonim ***** válasza:
79%

harmadik válaszoló vagyok.

még mindig nem értem mit dilemmázol ezen mikor sokkal fontosabb kérdések vannak itt mint hogy kitöl is van. attól van akivel együtt akarsz élni.

gondolj bele itt mindenki azt mondaná hogy az exre jön ki az idöpont akkor elveteted a gyereket? vagy pl kis butuska gyerek lesz és egész életedben szidni fogod hogy te félresikerült lettél, nem is akartalak? ha értelmes vagy és egy egészséges gyereket akarsz szellemileg is akkor soha de soha nem mondod el senkinek sem hogy lehet a gyerek akár mástól is. a te agyadba is annak kell berögzödnie hogy csak egy apja van aki a férjed ha a férjed pl 5 év múlva lelép valakivel.

gondolj bele hogy férjed megint megcsal, nagy veszekedés a gyerek fülel, majd a fejéhez vágod a férjednek hogy bezzeg a gyerek sem a tied, csak hogy jobban megbántsd. szerinted? még egy ilyen esetben sem szabad még a kétejt sem bele vinni hogy lehet valaki másé is. de ezt csak akkor tudod megtenni ha elég értelmes vagy hozzá.

2011. aug. 17. 22:32
 17/21 A kérdező kommentje:
Értem...teljesen igazad van!!
2011. aug. 17. 22:39
 18/21 sumergo ***** válasza:
64%
28 napos ciklussal, és úgy, hogy volt szívhang is 29-én, akkor csak a férjedé lehet valóban. Akkor viszont nem 5 hetes voltál ultrahangkor, hiszen akkor még nincs szívhang, legalább hat hetes kellett legyél akkor.(Utolsó mensi szerint is 5 hét 6 napos voltál akkor !) Tuti a férjedé!
2011. aug. 18. 07:29
 19/21 anonim ***** válasza:
Az exed olyan felolteln volt hogy nem vette ki?nem kritika csak érdekel, hogy ha esetleg felmerult o is mint esetleges jelolt, akkor ki e vette vagy sem, mert ha még ki is vette akkor még valoszinutlenebb, de szerintem is a férjedé, vele meg gondolom nem szoktatok vigyázni
2011. aug. 18. 09:34
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is sokkal fontosabbak most a "háttérdolgok", mint az, hogy kié a gyerek (de én is számolgattam, és szerintem is a férjedé mellesleg). Én nem ítélkezek, a te dolgod, hogy mit csinálsz az életeddel, párkapcsolataiddal. Sokkal fontosabb az, hogy melyik férfi mellett akarod leélni az életed, melyikkel tudtok gyereket vállalni, melyik áll biztosabb lábakon (akár anyagilag, akár lelkileg), stb. Szóval szerintem ezek a dolgok most ezerszer fontosabbak. Bár valószínű, hogy a férjedet tartod alkalmasnak a felsoroltakra, így nincs is min gondolkozni. Babátok lesz és kész, mondd el neki!!! :)
2011. aug. 18. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!