Tanacsokat kerek. Ez veszelyes lehet a babamra? (reszletek lent)
Figyelt kérdés
Mielott valaki azt irna menjek orvoshoz, sajnos nem lehetseges, mivel kulfoldon elek es ez itt maskeppen mukodik mint otthon. A leghamarabbi idopontom 2 het mulva lesz csak sajnos...szoval, a vernyomasommal mindig problemam volt, nagyon alacsony. Tegnap este gondolom ez lehetett a baj, megjobban leesett valoszinuleg mert eloszor nem tudtam elolvasni a cikket a gepen, majd a ferjemhez igyekeztem, hogy elmondjam vmi tortent, de nem tudtam elmondani, mert "osszeakadt" a nyelvem. Majd eros fejfajas jott ram es ezzel egy idoben lezsibbadt a kezem ez a nyelvem. Nagyon megijedtem. A babam a pocakomban egy idejig nagyon izgatottan mozgott, aztan sokaig csend. A ferjem azonnal hozott nekem egy korty kavet, azutan kicsit jobban lettem szerencsere. Reggel fejfajassal ebredtem...Nagyon felek, hogy ez arthatott a babanak. Volt valaki hasonlo helyzetben? Esetleg hallott mar ilyet? Ugye nem lehet baja a picinek? Nagyon Koszonom a valaszokat...2011. aug. 17. 09:37
21/21 A kérdező kommentje:
teljesen igazad van, es ezt en is igy gondolom, de hidd el, sokkal nagyobb bajokkal sem foglalkoznak, ez Anglia...Azt gondolna az ember milyen fejlett orszag, valoban, de ilyen szinten tapasztalatbol mondom, hogy nem alaposak sajnos es en hiaba eroskodom. A magan orvos sajnos nem par font, itt nagyon kevesen elnek vele, nem ugy van mint otthon, hogy elmesz egy magan nogyogyaszhoz es a vegen elker 10 ezer ft. Itt az osszeg sulyosabb es igen barmennyi penzt meger az ember egeszsege, de ilyen osszegekben azert mi sem duskalunk, foleg a pici erkezese elott. Gondolom ez ertheto. Az NHS (allami egeszseg szerviz) sokszor sajnos tenyleg csak a minimumot adja. Ez van, nem tudunk mit tenni. Es nem okoskodsz, en orulok, hogy tanacsot probalsz adni :) koszonom neked
2011. aug. 18. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!