Hüvelyszárazság milyen esetekben fordul elő? Mitől van? Tanácsokat kérek!
Figyelt kérdés
2009. febr. 22. 18:36
1/8 anonim válasza:
Hormonális probléma gyakran okoz ilyet.
(pl. szülés után, szoptatás alatt)
2/8 anonim válasza:
Klimax idején pl az ösztrogén csökkenése miatt.
3/8 anonim válasza:
Nálam a Diane 35 abbahagyása által produkált csodálatos hormonzavar egyik alkotóeleme:(
A síkosítókat meg inkább hagyjuk, gusztustalan az összes...
Legtöbbször valamilyen hormonzavar okozza.
4/8 A kérdező kommentje:
Én még azt hallottam hogy pé után van és terhességre utal, de nálam ez még nem lehet.
2009. febr. 22. 20:41
5/8 anonim válasza:
Szerintem rosszul tetted fel a kérdést. A ciklus alatt van, hogy "száraz" a hüvely, ez a tüszőrepedés utáni napokban van, de a hüvelyszárazság, ahogyan te kérdezted, az más. Szeretkezés közben is száraz marad, nem termelődik hüvelyváladék ezért nehéz a behatolás. Erre kellenek a síkosítók.
Nézd meg ezt. Szerintem erre gondoltál.
6/8 A kérdező kommentje:
Lehet hogy tényleg rosszul tettem fel a kérdést....
Arra gondolok, hogy mitől lehet hogy a ciklus 9. napján nincs folyásom?
2009. febr. 22. 20:59
7/8 A kérdező kommentje:
Tüszőrepedésem van?
2009. febr. 22. 21:00
8/8 anonim válasza:
Hát nem tudom milyen hosszú a ciklusod. De tüszőrepedés környékén krémes vagy tojásfehérje szerű a nyálka. Pár nappal előtte, viszont lehet száraz. Nincs azzal semmi gond ha nincs semmilyen folyásod. Pár nap múlva lesz. Valószínű, hogy még pé előtt vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!