Nagyon fáj a chorionbiopszia?
Nekem holnap dől el az Istenhegyin szintén, hogy szükség van-e rá. Én is izgulok, de engem is megnyugtattál, köszönöm.
Mennyit fizettél ha nem indiszkrét a kérdés?
Hát..én nem fogok hazudni :) Nekem az első babával amniocentézis volt.Az nekem nem tényleg nem fájt.Most a második babával chorionbiopsziát csináltak.Rákészültem h ez is olyan szintű lesz mint az amnio de nekem ez rendesen fájt!Az amnionál megszúrtak tűvel,kiszívták a magzatvizet és kész.A chorionbiopsziánál beszúrták a tűt és pumpálták..vákumot képeztek és így nyerték ki a sejteket.Aztán tű ki,a műanyag vékony cső bent maradt majd megnézték mikroszkóp alatt h van-e elég sejt (nem volt) és újra előlről. :( Az amnionál csak bementem és uh-gal nézték a babát h véletlenül se szúrják meg.A c.b-nál le kellett vetkőzni,rendes nődokis szék,méhszáj vizsgálat és így kiterítve csinálták a beavatkozást.
Remélem csak nekem volt ilyen rossz élmény.Kibírtam könnyek nélkül,tehát annyira nem fájt de azért a kellemetlennél nekem rosszabb volt!
Sajnos egyet kell értsek az előttem szólóval, mind érzése, mind a leírása igaz rám is.
Nekem 2x is volt, és mindkétszer fájt.
DE!!! Én iszonyú para vagyok, remegett kezem lábam, úgy tettek fel az ágyra...:-DD
11-en voltunk, és abból csak ketten mondtuk, hogy fájt, a többieknek semmi, tényleg, röhögve jöttek ki...
jaaa, meg hogy a lepény hol van, nekem nagyon lent volt, nem is a hasamba szúrtak, hanem (nem tudom másképp írni) a cunóbundámba...hát gondolhatod, ott nagyon érzékeny...A doki azt mondta, hogy valószínűleg ezért is fájt, meg mert az összes izmom görcsben volt...
Próbálj megnyugodni, mert nagyon rossz hatása van, hogy félsz. Készülj rá, hogy kellemetlen, de ne rettegj, gyűrd le vhogy. Az első után azt mondtam, hogy ezt soha többet, de utána, és azóta is hálát adok az égnek, mert sajnos beteg volt a drága. Most képzeld el, ha nem megyek...szóval a második terhességnél is féltem, de ez lebegett a szemem előtt...ha menni kell, hát kell, nincs mese. Ez 3-6 perc, de lehet még annyi sem, és cserébe utána nyugalmas lesz a babavárás:-)
Minden jót!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!