Magzatvíz vagy nyákdugó?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem észre a tisztasági betéten egy diónyi mennyiségű kocsonyás átlátszó cuccot. 38 hetes terhes vagyok, így gondoltam biztos a nyákdugó. Ez eddig rendben is volt, de azóta is vizes folyasom van. Nem kocsonyás mint a tegnapi, hanem sokkal folyósabb, picit néha nyúlós és a tisztasági betétet normalra kellett cserélnem mert gyorsan átázott. Ez még mindig a nyákdugó lehet mert nem távozott egyben vagy a magzatvíz szivároghat? Konkrétan érzem amikor folyik, olyan mint a menstruáció.
Fájásom amúgy semmi nincs.
Gondoltam rá hogy veszek ilyen magzatvíz jelző betétet, de azt olvastam hogy nem annyira megbízhatóak.
nov. 28. 09:11
1/7 anonim válasza:
A kocsonyás darab a nyákdugó volt, az valóban távozhat részletekben. A magzatvíz szivárgás meg olyan, hogy mondjuk ülésből felállsz és mint mensinél érzed, hogy dől belőled. Lehet érdemes lenne megnézetned, ilyenkor nem jó napokat várni, inkább egy potyakör, de a nyákdugó is távozott, folydogálsz is, simán lehet, indul a buli. A betét csak pénzkidobás, az kb a víre is bejelez.
2/7 anonim válasza:
Én elsőkörben vettem volna magzatvizes betétet és érdeklődnék a dokimnál. Nekem is volt folyásom és 37.héttől azért betéteztem, hogy nézzem magzatviz-e.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, szinte biztos hogy magzatvíz mert azóta rendesen elkezdett dőlni belőlem. Nemsokára indulunk a kórházba.
nov. 28. 12:13
4/7 anonim válasza:
Jajjdejó! Gratulálok és könnyű szülést!! :) Én 31. hétben vagyok és már nagyon várom. :)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen, este tízre megszületett. Egyébként vettem végül magzatvíz jelző betétet és egyből pozitív lett és mint kiderult valóban az volt.
tegnapelőtt 04:10
7/7 anonim válasza:
2-es, 4-es vagyok. Nagyon gratulálok!! Sok boldogságot nektek. Hogy hívják, súly stb? :) Te is jól vagy, minden könnyen ment?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!