Melyik lehet a valós mérete a babámnak?
Mivel NEM menses alapján számolják a terhességem ezért gondolom a méretei alapján. De így a végéhez közeledve elgondolkodtam melyik lehet a való. Nyilván mem érdekelne ha nem lenne szülés indításom, de mivel GDM miatt az lesz így nekem még 2 nap is számít.
Szóval visszanézve 2 szülés várható időpontja volt megadva nekem.
Genetikus doki a baba méretei alapján Dec. 10-re írta a terminust ami azt jelenti, hogy tegnap töltöttem a 38+0. Viszont a saját dokim Dec. 12-re írt ki ami azt jelenti hogy 38+0 holnap leszek.
A héten vasárnap kell befeküdnöm ballonos indításra.
Ami tartja bennem a lelket, hogy első babával ugyan így volt.. kiírt a doki indítást és 1 nappal előtte elindult magátol a kisfiam így nem kellett indítani. Valószínű már nem sok kellett hogy magától induljon mert sikerült a férjemmel anno megindítani a kisfiam, akkor 38 hetesen próbálkoztunk, egy napra rá görcseim lettek aztán hírtelen távozott a nyákdugó utána elmúlt minden görcs és reggelre elfolyt a magzatvíz... így megpróbálnánk most is :/ szóval csak annyi a kérdésem,hogy szerintetek melyik a mérvadó? A genetikus kiírása ilyen esetben vagy a saját dokimé?
Amit beirtak a kiskonyvedbe a 12. heti uh-n, elvileg az a datum. De azt nem ertem, hogy lehet 2 kulonbozo neked, de akkor ezt majd az orvosok eldontik melyik.
A kiskonyvbe is kettot irtak?
Kiskönyvbe a saját dokim időpontja van írva, a 12.-e
4-es valaszoló, hova jártál terhesgondozásra? Hol szültél?
Nekem mindvégig december 8. volt, 2 doki szerint december 10.
Méretek alapján a legutóbbi UH-on 2 hét 1 nappal mérték többnek, mint a menzesz szerinti.
Engem egyelőre nem akarnak indítani, nem találtak rá indokot. Szóval elég kiszámíthatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!