Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik lehet a valós mérete a...

Melyik lehet a valós mérete a babámnak?

Figyelt kérdés

Mivel NEM menses alapján számolják a terhességem ezért gondolom a méretei alapján. De így a végéhez közeledve elgondolkodtam melyik lehet a való. Nyilván mem érdekelne ha nem lenne szülés indításom, de mivel GDM miatt az lesz így nekem még 2 nap is számít.

Szóval visszanézve 2 szülés várható időpontja volt megadva nekem.

Genetikus doki a baba méretei alapján Dec. 10-re írta a terminust ami azt jelenti, hogy tegnap töltöttem a 38+0. Viszont a saját dokim Dec. 12-re írt ki ami azt jelenti hogy 38+0 holnap leszek.

A héten vasárnap kell befeküdnöm ballonos indításra.

Ami tartja bennem a lelket, hogy első babával ugyan így volt.. kiírt a doki indítást és 1 nappal előtte elindult magátol a kisfiam így nem kellett indítani. Valószínű már nem sok kellett hogy magától induljon mert sikerült a férjemmel anno megindítani a kisfiam, akkor 38 hetesen próbálkoztunk, egy napra rá görcseim lettek aztán hírtelen távozott a nyákdugó utána elmúlt minden görcs és reggelre elfolyt a magzatvíz... így megpróbálnánk most is :/ szóval csak annyi a kérdésem,hogy szerintetek melyik a mérvadó? A genetikus kiírása ilyen esetben vagy a saját dokimé?

nov. 27. 17:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
2 nap teljesen mindegy. Júl. 3.-ra voltam kiírva, június 2.-án szültem. És éppenhogy koraszülött, 37. héttől már nem számít annak.
nov. 27. 17:34
 2/16 anonim ***** válasza:
71%
A vilagon semmit nem számít két nap.
nov. 27. 17:39
 3/16 anonim ***** válasza:

Amit beirtak a kiskonyvedbe a 12. heti uh-n, elvileg az a datum. De azt nem ertem, hogy lehet 2 kulonbozo neked, de akkor ezt majd az orvosok eldontik melyik.

A kiskonyvbe is kettot irtak?

nov. 27. 17:49
 4/16 anonim ***** válasza:
Hú, ezt mintha én írtam volna ki pár hónappal ezelőtt! Nekem a méret alapján írták ki a szülés dátumát, mert biztos nem lehetett a menstruáció szerinti, de közte csak 4 nap volt. Majd a kórházban, szülés előtt egy tollvonással áthúzták és javították a menstruációsra, mert nincs köztük 1 hét, holott ők is tudták, hogy az nem lehet jó. Mert engem is mindenáron indítani akartak GDM miatt, teljesen fölöslegesen. Nem ugyanaz a dokink véletlenül? Hiába ellenkeztem, nem érdekelte, végül kiegyeztünk egy köztesben. (22-e lett volna a kiírt, 18-ra írták át és 20-ban maradtunk. 19-én feküdtem be ballonos indításra Késő délután mentem be, még ki se pakoltam, elfolyt a vizem, de sajna, nem tudtam megszülni, 20-án lett császár a vége. 19-e vagy 20-a lehetett a helyes dátum.
nov. 27. 17:49
 5/16 A kérdező kommentje:

Kiskönyvbe a saját dokim időpontja van írva, a 12.-e

4-es valaszoló, hova jártál terhesgondozásra? Hol szültél?

nov. 27. 17:55
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a 12 a datumod.
nov. 27. 18:10
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindvégig december 8. volt, 2 doki szerint december 10.

Méretek alapján a legutóbbi UH-on 2 hét 1 nappal mérték többnek, mint a menzesz szerinti.

Engem egyelőre nem akarnak indítani, nem találtak rá indokot. Szóval elég kiszámíthatatlan.

nov. 27. 18:16
 8/16 A kérdező kommentje:
Nekem most az utolsó hetekben 1,5 héttel kisebb. Doki szerint teljesen rendben, nem lesz nagy baba
nov. 27. 18:18
 9/16 A kérdező kommentje:
Ja és igazábol a cukrom és minden is rendben, de a doki nem kockáztat inkább ezért indítanak... :/ még a lepényem is I. Fokban érett csak
nov. 27. 18:19
 10/16 A kérdező kommentje:
Addig jó ameddig nincs rá indok :)
nov. 27. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!