Mennyi a tarkoredo normal merete? A babamnak ma 2,2-t mertek.13+4 hetes km
Szia. 3-ig normális! Egy-két kórhában 2,5 ez a határ. Én a Sote I-en szültem, ott 3 volt a határ. Az enyémnek 2,5 volt, és makkegészséges kislányunk született. :)
Viszont a kolléganőmnek 3,6 volt, és neki is egészséges fia lett... :) A tiéd teljesen tuti!
1. vagyok... ezt találtam még neked:
A tarkóredő (NT) mérése a 11-13. terhességi héten végzett ultrahang-vizsgálat kapcsán javasolt. 3 mm vagy annál vastagabb tarkóredő esetében a terhest mihamarabb genetikai centrumba kell irányítani. Magzati chromosoma vizsgálat 3 mm-es tarkóredő-vastagság felett ajánlott.
Amúgy én is elmúltam 13 hetes, majdnem 14 voltam (két nap múlva) mikor megcsinálták, mert egyszerűen nem volt időpont előbb...
Ne aggódj, ez az érték normális. És ha belegondolsz, minél idpősebb a baba, annál nagyobb a tarkóredő is. Gondolom emiatt is küldtek gyorsan és emiatt nem lehet bármikor mérni.
25 hetes KM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!