Mekkora a súlya kb a babámnak, ha a 36. héten a fej mérete:95mm, a has: 110mm?
Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 16:13
1/10 anonim válasza:
Az első babám,ezekkel a méretekkel 3.5 kg volt a 38 héten, a második 1-1mm volt több és 4.36-al született.Annyira nem pontosak ezek a mérések néha én kiakadtam rajta.
2/10 A kérdező kommentje:
Írtad hogy neked 38 hetesen volt ennyi az érték. Nekem a 4D-sen azt mondták, hogy 2 héttel előbb vagyok, tehát most 36 hetesen igazából 38 hetes vagyok.
Akkor valózínű, hogy a szülés is két héttel a kiirt időpont előtt lesz?
2009. jún. 16. 16:44
3/10 anonim válasza:
Na én is pont ugyan így vagyok...ez jó kérdés akkor most 2 héttel hamarabb lesz minden??:)
4/10 anonim válasza:
5/10 anonim válasza:
A has az nem a körfogatra vonatkozik (AC) ugye? Mert ennyiidősen az kicsit kevés.
6/10 A kérdező kommentje:
AC-t nem írtak még egyik leletemre sem (a 4d-sen kívül,ami má régen volt...)A hasat és a BPD-t nézték csak.
2009. jún. 16. 18:41
7/10 anonim válasza:
Szia! A 110mm aZ biztos nem a has, hiszen 36 hetessen ez nagyon pici.
8/10 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok.Nem biztos hogy hamarabb jön.Nekem az 1.lányom 2 héttel hamarabb jött, a 2 pont a napján,ezekkel a méretekkel és a súlyukba óriási különbség volt.Ezzel én azt akartam mondani hogy mennyire pontatlanok az uh-k.Az AC rövidités a haskörfogatot jelenti,megnézhetitek a babaszoba.hu oldalon.Boldog babavárást mindenkinek!
9/10 anonim válasza:
Az, hogy a has 110 az pontosan mit jelent, hogy húzott egy csikot mint a BPD-nél, mert a hasat általában körbe szokták mérni az az AC.?
10/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy hogyan mérte a hasat. a leletre annyi van írva, hogy has:110. De tuti nem a haskörfogat az, mert írtátok, hogy az nagyon kevés lenne. Viszont a doki mindent rendben talált és annyit mondott, hogy nem lepődne meg, ha lenne 4 kg-os a baba, mert dagika.
2009. jún. 17. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!