Miért mondja mindig a védőnőm?
Szóval most 28hkm vagyok és eddig +10kg-nál tartok.54-ről indultam.A védőnőm minden alkalommal mondja mikor megyek hozzá,hogy ez sok, és már csak még +4-5 kg-t szedhetek fel.Cukrom,vérnyomásom stb.minden ok.Nincs fehérje a vizeletbe,nem vizesedem vagyis annyira mint a várandósságom előtt is,ha sokat állok vagy ülök,akkor a lábam kissé bedagad.Tornázom minden nap,fitt vagyok,nem eszem sokat 3x egy nap,akkor se sokat.De mégis jönnek fel a kg-ok,engem nem zavarna mert tudom mikor meglesz a baba,leadom,csak bánt amikor ilyeneket mond a védőnő.
Más is jár/járt így?Mit mondtatok neki?
Ja és itthon vagyok táppénzen,mondtam is neki sokat számít hogy nem dolgozom,mert sokkal nyugodtabb vagyok,lehet ez is közrejátszik benne nem?
Köszi,hogy megosztottátok velem néhányan a saját tapasztalataitokat.
Tudom,hogy ez a dolguk,hogy odafigyeljenek ránk,főleg a babára.Nekem is az ő egészsége a legfontosabb.
Próbálok ezentúl méginkább odafigyelni arra,hogy mit eszem,aztán meglátjuk hogy alakul a súlyom.Teljesen jól érzem magam,nem vagyok eltunyulva...:)Én 164cm vagyok,előtte is csípőben voltam kerekebb,meg most is ott látszik inkább,hogy híztam.Meg persze a pocimon.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!