28 hetes kismama vagyok, eddig 9kg-ot híztam, a védönőm azt mondja hogy sok, mások szerint nem. Szerintetek?
szia!
nem sok,de az utolsó harmadban nagyon kell vigyázni,mert akkor jön a farkaséhség.. én sajna a fiamnál nem vigyáztam,és hiába álltam úgy 28hetesen mint te,mire szülni mentem felszaladt még 7kg..
156cm vagyok,és 60kg-al kezdtem a terhességet!
Köszönöm a válaszokat:)
Szerintem nem vészes. Azt mondják az átlag a végére 12+/-2kg.
A babód most olyan 1 kg lehet, tehát csak ő még legalább 2 kg-t biztos fog hízni. Plusz te is, meg a végén még víz is jön rád. Valószínűleg 14-15kg lesz nálad a vége, ami szerintem még nem rossz.
Nekem pont ennyi jött fel az első terhességem alatt, de semmi extra problémám nem volt.
Most a másodiknál (32. hét) 8 kg-nál járok (szerintem 10kg lesz a vége), pedig semmit nem csinálok máshogy mint az elsőnél.
Egyél sok gyümölcsöt és olyat, amitől kicsit gyorsul az emésztésed, hogy ne legyen annyira sok ideje lerakódni a feleslegnek.
Én most léptem a 27. hétbe, 59,5 kilóval indítottam a terhességet, és 163 centi vagyok. Most van rajtam 9 kiló. És a védőnő meg a doki szerint is sok. Szóval leálltam a péksütiről, csak rozskenyeret eszem, délután 5 után már csak gyümölcs,vagy zöldség. Most már kicsit jobban oda kell figyelni, mert az utolsó harmadban tényleg nagyon könnyen röppennek fel a kilók. De az is fontos szerintem, hogy te jól érezd magad a bőrödben, és ne sanyargasd magad. Szóval nem kell kínosan diétázni, szerintem az is elég, ha egy picit csökkented a szénhidrát és cukor bevitelt.
További szép babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!