29 hetes vagyok. Erős hátfájásra mit ajánlotok? Leszakad a hátam közepe.
Szia!
Szerintem mindenféleképpen fordulj orvoshoz, mert ez nem természetes, nehogy idő előtt szülessen meg a bébi, még az is lehet, hogy visszatartást csinálnak.
Sok szerencsét a babához.
üdv. Csilla
Szia!
Van egy pihenő póz, ami nekem nagyon jól nyújtja a hátamat, elsőre picit fájdalmas lehet, de pár másodperc után érezhető a jótékony hatás!
Letérdelek, ráülök a sarkamra. A térdeimet annyira szétnyitom, amennyire csak tudom, és előrehajolok, a homlokomat a földre teszem. Karok kinyújtva. Először kicsit kimozdítom a csípőmet jobbra, ezzel egyidőben a jobb karommal előre nyújtózok, ezt kitartom pár pillanatig, aztán jöhet a bal oldal. Amíg bírom, csinálom.
Ezt terhesjógán mutatta a jógi, csípőfájdalomra is használ!
Üdv, 26 hetes kismami
Mi az a visszatartás???sose hallottam róla!
amúgy köszi a válaszokat!!
Szia!
Az első válasz írója vagyok. Lehetséges, hogy azért fáj nagyon-nagyon a hátad, mert ezek már fájásszerűségek, vagy mert kinyílik a méhszájad.
A második babámnál a 31. héten fájásaim voltak, és infúzióval próbálták meg visszatartani a babát, hogy ne szülessen meg. Általában 24 óráig tart ez a dolog, nekem 48 óra kellett, és utána még 5 hétig a kórházba feküdtem, és folyamatosan tabletta formájában kaptam a visszatartót, nehogy megszülessen.
Szerintem ennek köszönhetően a kiírás előtt 5 nappal született meg a babám, nem lett koraszülött.
Remélem neked nem erről van szó, de inkább menj biztosra.
üdv.Csilla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!