Meddig kell toleráni az ilyen mondatokat?
Figyelt kérdés
Szituáció: egy baráti-ismerősi kör 4 kismama. Ebből egy lombikos. Összevitáznak azon,hogy ki mennyire vigyáz magára a terhessége során. Az egyik azt mondja,hogy múlthéten kénytelen volt zsíroldóval takarítani. Lombikos kismama szerint ez nagy-nagy felelőtlenség. Addig-addig vitatkoznak,hogy a lombikos kismama azt találja mondani,hogy nem is érdemli meg a másik a babát, és azért nem értékeli,hogy mert elsőre összejött!
Lehet ilyet mondani? Hogy van képe ehhez? Ti mit csináltatok volna? Aztán majd leírom,hogy ki hogy reagált?
2011. aug. 12. 13:14
21/21 sumergo válasza:
Bocs kérdező, de aki a 2 milliót emlegette, arra gondoltam, hogy ő nyafogott, hogy a 15 ezer milyen sok! Erre írtam, Egy másik kérdésnél, hogy örüljön, hogy nem lombikos, mert az aztán tényleg drága, erre kioktatott, hogy van annál olcsóbb is, leírtam, hogy petevezetékek nélkül bizony nincs, és erre már nem mert írni semmi "okosat". Amúgy lombikos vagyok, és ott is nehezen jött össze, ezért került 2 millióba a baba, én szintén az átlagnál jobban vigyázok a babára. Azonban ezen kívül ha kérdezik, elmondom a véleményem, de egyébként mindenki azt csinál amit akar a saját terhességével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!