Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Utálom az ilyen embereket....

Utálom az ilyen embereket. Miért bántanak azért mert én fizetek az orvosnak?

Figyelt kérdés

Nem viccből adom a pénzt a dokinak, nem azért mert nincs hova rakni, nem akarok én nagyzolni csak így jobban érzem magam, tudom hogy az orvos megvizsgál normálisan.

Miért bántanak és szólnak be azért sokan, mert fizetek?Már nagyon rosszul esik és már nincs is erőm vitába szállni az ilyen emberekkel.

2011. aug. 11. 19:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Utolsó! Te nagyon el vagy tájolva. Vagy a szövegértelmezéssel van gondod. A kérdező éppen az írja,hogy azok gyűlölködnek vég nélkül, akiknek nincs orvosuk.

Van,aki megteheti! És? Tőled lopja el? Hogy magyar egészségügy olyan, amilyen arról senki nem tehet! Én úgy vállaltam gyereket,hogy belekalkuláltam a dokinak adott pénzt. Annyira imádom ezt a dögöljön meg szomszéd tehene is hozzáállást!

2011. aug. 12. 13:31
 12/12 anonim ***** válasza:

a 2. babámat várom, az elsőnél végig fizettem.

most megbeszéltük, hogy ha lehet, marad az sztk.

15 hetesen visszamentem a régi dokimhoz, egyszerűen, ő sokkal alaposabban, figyelmesebben vizsgál, nézi át a leleteim, a bent töltött időm nem 10 perc, hanem jóval több, mindenre válaszol, sőt!!problémás a terhességem sajna, volt, hogy hívott is, hogy mi újság mikor 2 vizsgálat között több idő telt el.

Én ezért fizetek, a bizalomért, és a biztonságért, amit az sztk-ban nem éreztem. nekem megéri, és bocsi, de le..arom, hogy ki mit gondol erről. nekik emiatt nem lesz kevesebb a pénztárcájukban, én meg nyugodtabb vagyok.

nem kell vitatkozni, egyik füleden be, a másikon ki.

Boldog babavárást mindenkinek!!!

2011. aug. 12. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!