Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mivel ráznátok le a "kedves"...

Mivel ráznátok le a "kedves" embereket, akik beszólnak?

Figyelt kérdés

30 hetes terhes vagyok. Már hónapok óta azt hallgatom, hogy :"És még csak ilyen kicsi a hasad? Fejlődik az a baba rendesen? .."Csak idegenek nyaggatnak ezzel.Bolti eladók, szomszéd néni, kolléganő, és MÁR NAGYON UNOM!!!Ha még egyszer megjegyzik, most már beszólok, nem érdekel.Ti mit mondanátok?

Hiába magyarázom, hogy első baba, hogy kislány, hogy hátrébb fekszik, hogy alkati kérdés stb.

2010. júl. 15. 18:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
36%
A világ nem Hawaii. Nem hiszem hogy ez a legnagyobb gondod az életben. Mindenkinek beszólnak az emberek de nekik nem a gyerekük miatt csak te azt hiszed jobban magadra kell venni a hormonok miatt. Tűrd el szépen és ne foglalkozz velük. Nem lesz tőle semmi bajod. Ja és ne ismételgesd a kérdéseket mert naponta feltesznek ilyeneket a nyűgös kismamák.
2010. júl. 15. 19:04
 2/15 anonim ***** válasza:
69%

mondd, hogy még van 10 heted és általában a végén "lódul" meg a has a növésben, + nem a has nagysága a lényeg, hanem, hogy a baba egészséges legyen.

amúgy meg hagyd rájuk.

boldog további 10 hetet :)

2010. júl. 15. 19:06
 3/15 anonim ***** válasza:
75%
Jajj ne is mondd, ebből már nekem is nagyon elegem van, nem értem mért kéne óriás hassal mászkálni, az emberek azt hiszik, hogy csak az a jó terhesség meg az egészséges ha akkora a has mint 3 görögdinnye... pedig ugyan úgy lehet nehéz. Nem tudom mit kéne már beszólni ezeknek, de ki kéne találni valami ütőset :-D
2010. júl. 15. 19:09
 4/15 anonim ***** válasza:
65%

Mintha csak én írtam volna ki a kérdést!:) Nekem is állandóan azzal jönnek, föleg anyám, hogy nem táplálom rendesen biztos azért ilyen kicsi stb és engem is nagyon idegesít!!!! Ilyenkor elmegyek onnan, hogy ne is halljam, úgyse tudom meggyözni...az idegenektöl meg végighallgatom. Az enyém is kislány, 32 hetes vagyok és 89 cm a hasam. De másfél kilós szóval rendesen fejlödik, a doki mondta.

Szerintem te is mondd meg, hogy az orvosod azt mondta, hogy ez így normális és kész. Ha meg nekiállnak vitatkozni, akkor hagyd rájuk. Ezek ne húzd fel magad.:)

22/L

2010. júl. 15. 19:12
 5/15 anonim válasza:
58%

látszik h értenek a dologhoz am XD

valakinél nem is látszik h terhes pedig 170magasak és 60kilók... és tök egézséges a hasa... ne akarj beszólni nekik hagyd rájuk, paraszt mind xD inkább azzal foglalkozz h ne stresszel ilyen faszok miatt, mert azt a baba megérzi

2010. júl. 15. 19:13
 6/15 anonim ***** válasza:
68%
Én annyit mondanék,hogy nagyon jó ez így.Ráér nőni ,és így a meleg is jobban elviselhető.
2010. júl. 15. 19:15
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Jobb ha edzed magad,mert ha meglesz a gyerek akkor is be fognak szólni.Ha kettő lesz akkor is,ha három akkor is,és így tovább.Velem már üvöltözött vadidegen nő az utcán azért,mert hogy képzelem,h az ikerlányaimat-akik mellesleg kétpetéjűek-nem egyformába öltöztetem.Úgyh gyakorold a bárgyú válaszmosolyt,miközben azon jár az agyad,h hány tojás kell a délutáni sütibe,vagy azon,h ki lehet a gyilkos a kedvenc sorozatodban.Teljesen felesleges leállni vitázni.
2010. júl. 15. 19:21
 8/15 A kérdező kommentje:

Első válaszolónak: Tényleg nagyon jó lenne, ha ez lenne a legnagyobb gondom.Annak örülnék!De engem ez idegesít, és felhúzom magam rajta.Ennyi.Ettől még nem vagyok nyűgös kismama.

Köszi a válaszokat!

2010. júl. 15. 19:23
 9/15 anonim ***** válasza:
67%
Nekem meg mindenki fiút jósol, mert csúcsos a hasam. Hiába mondom, hogy ezerszer megultrahangoztak már, és tuti kislány. Tök idegesítő, de rájuk szoktam hagyni. Azért van két fülünk :) egyiken be, másikon ki :)
2010. júl. 15. 19:56
 10/15 anonim ***** válasza:
50%
Én pont ellenpélda. Már 2 hónapja azt hiszik, hogy mindenórás vagy ikres vagyok. 120cm a hasam a 34. héten... Nagyon nehéz és nagyon kényelmetlen már. Imádom, mert nagyon formás és mindenkinek tetszik, de azért ha kisebb lenne sem aggódnék :)
2010. júl. 15. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!