Mivel ráznátok le a "kedves" embereket, akik beszólnak?
30 hetes terhes vagyok. Már hónapok óta azt hallgatom, hogy :"És még csak ilyen kicsi a hasad? Fejlődik az a baba rendesen? .."Csak idegenek nyaggatnak ezzel.Bolti eladók, szomszéd néni, kolléganő, és MÁR NAGYON UNOM!!!Ha még egyszer megjegyzik, most már beszólok, nem érdekel.Ti mit mondanátok?
Hiába magyarázom, hogy első baba, hogy kislány, hogy hátrébb fekszik, hogy alkati kérdés stb.
Szia!
Nekem a 34-35. héten kezdett el látszani az, h terhes vagyok, addig akinek nem mondtuk nem is tudthatta, nekem is jöttem mindig ilyen beszólások, én lerendeztem azzal, h az uh-n azt mondták, jó nagy babára számíthatok, meg hogy keresztben fekszik és azért nem látszik. Ja és mindig jósolgatták, h biztos lányom lesz, mert kerek a hasam... Hát kisfiú lett...
Hagyd had mondják, mond el, h minden rendben van vele és pont!
egy 2,5 hós kisfiú anyukája
Egyszerűen ereszd el a füled mellett az ilyen megjegyzéseket!!! A lényeg, hogy a baba rendesen fejlődjön, nem az, hogy anyukának mekkora a pocakja. (Egyébként még ezután tényleg nagyon sokat fog nőni a pocakod.)Ja, és mondd meg nekik, hogy az uh-n minden rendben a doki szerint
Nem raknál fel egy képet, hogy mi is lássuk mit tartanak annyira kicsinek az "okosok"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!