Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mivel ráznátok le a "kedves"...

Mivel ráznátok le a "kedves" embereket, akik beszólnak?

Figyelt kérdés

30 hetes terhes vagyok. Már hónapok óta azt hallgatom, hogy :"És még csak ilyen kicsi a hasad? Fejlődik az a baba rendesen? .."Csak idegenek nyaggatnak ezzel.Bolti eladók, szomszéd néni, kolléganő, és MÁR NAGYON UNOM!!!Ha még egyszer megjegyzik, most már beszólok, nem érdekel.Ti mit mondanátok?

Hiába magyarázom, hogy első baba, hogy kislány, hogy hátrébb fekszik, hogy alkati kérdés stb.

2010. júl. 15. 18:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
én mindíg megköszöntem a bókot, hogy milyen csini vagyok. Rajtam sem látszott sokáig. Úgy mentem el 31 hetesen szülésire, hogy a főnököm azt mondta, hogy még egy hónapot símán bírnék. Köszönd meg te is kedvesen, hogy ilyen csininek tartanak.
2010. júl. 15. 21:42
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a 34-35. héten kezdett el látszani az, h terhes vagyok, addig akinek nem mondtuk nem is tudthatta, nekem is jöttem mindig ilyen beszólások, én lerendeztem azzal, h az uh-n azt mondták, jó nagy babára számíthatok, meg hogy keresztben fekszik és azért nem látszik. Ja és mindig jósolgatták, h biztos lányom lesz, mert kerek a hasam... Hát kisfiú lett...

Hagyd had mondják, mond el, h minden rendben van vele és pont!

egy 2,5 hós kisfiú anyukája

2010. júl. 15. 21:50
 13/15 anonim ***** válasza:

Egyszerűen ereszd el a füled mellett az ilyen megjegyzéseket!!! A lényeg, hogy a baba rendesen fejlődjön, nem az, hogy anyukának mekkora a pocakja. (Egyébként még ezután tényleg nagyon sokat fog nőni a pocakod.)Ja, és mondd meg nekik, hogy az uh-n minden rendben a doki szerint

Nem raknál fel egy képet, hogy mi is lássuk mit tartanak annyira kicsinek az "okosok"?

2010. júl. 16. 11:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Csatlakozom a tegnapi 20:29-eshez. Én is ellenpélda vagyok. Én már hat hónapos terhesen is mindenórás kismamának néztem ki, gondolhatod, hogy néztem ki a végére...mindenki kérdezte, hogy ikreket várok-e, mire el kellett magyaráznom, hogy nem, csak a baba hatalmas (4 kiló 70-nel született) és még a magzatvíz is kicsit több, mint kéne...aztán annyian kérdezték már a vége felé az ikres dolgot,hogy beleuntam az örökös magyarázkodásba és egyszerűen lezártam a témát azzal, hogy rávágtam: igen, ikreket várok:-)) (aztán jót nevettem, és mégis bevallottam az igazat, így könnyebb volt, hogy viccelhettem vele:-) Csak lazán, ne idegeskedj, az emberek többsége szereti osztani az észt, lényeg, hogy vedd lazán...
2010. júl. 16. 11:49
 15/15 A kérdező kommentje:
Nincs friss kép, majd csinálunk, és felrakom.Köszi a válaszokat, igazatok van, nem foglalkozom velük.A lényeg, hogy a kicsi jól van.
2010. júl. 17. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!