Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért van az, hogy 5 hetesen...

Miért van az, hogy 5 hetesen olyan a hasam, mintha 4 hónapos lennék? Ez a felfújódástól van? Pedig nem bántanak a szelek. És csak 50 kg vok 165cm- hez.

Figyelt kérdés
2008. okt. 29. 15:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én ugyanigy vagyok mint te pedig én most leszek 10 hetes kismama!!

Szedtem az espumizant probáltam olyan kaját enni amitöl nem puffadok fel de hiába!!

Most meg már beletörödtem sok mindent te sem tudsz tenni ellene:(!

Boldog babavárást és gratula:D!

10 hetes kismama

2008. okt. 29. 15:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is rengeteget nott mar a hasam pedig meg csak a 7. hetben vagyok. Biztos csak a puffadas. Az a par mm-es kis bebi meg nem mutatkozhat, az biztos.

Remelem nem no most tovabb par hetig mivel Nov 1-ig meg probaidos vagyok es nem akarok belole gondot. Ugy gondoltam, legkorabban 2 het mulva jelentem be.

2008. okt. 29. 16:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak felpuffadás, még akkor is, ha nem bántanak szelek. Az ember még behúzni se tudja a hasát :(

Gratulálok a babához!!

34 heteske.

2008. okt. 29. 16:24
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül felpuffadás. Én nem puffadok egyáltalán, mégis nő a hasam, hetedik hétben vagyok. Az első gyermekemmel 8 hetesen vennem kellett kismamanacit, pedig a sok hányástól 4 kilót fogytam. A dokim azt mondta, hogy a terhesség alatt a hormonok felpuhítják a kötőszövetet, azért, hogy később könnyen táguljon a hasfal. A laza kötőszövet miatt pedig elődomborodnak a belső szervek, ettől nagy a has. A méh ilyenkor még nem nő nagyon, hatodik hétben kb lúdtojásnyi, vagyis a has nagysága még nem attól van.

De ne aggódjatok, később a hasatok méretét utoléri a terhességetek kora, vagyis nem lesz feltétlenül a végére extrém méretű pocakotok csak azért mert az elején olyan hamar nőtt a hasatok. Boldog babavárást mindenkinek!

2008. okt. 29. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!