20 éves vagyok és a párommal babát szeretnénk, de ez miatt elég sokan bántanak! Más szerint is még korai?
Elég érettnek érzem magam, sőőőt...
Nem akarok nagyképű lenni, de tényleg így van. A párom 32 éves, ő már régóta szeretne. Fél éve próbálkozunk kb, még nem nagy sikerrel. Az anyagi és családi hátterünk megvan, 2 éve vagyunk együtt, 1 éve együtt élünk, nagyon boldogon. Sokan bántanak ezért,hogy korai, meg gondolkozzak már stb... De tényleg tiszta szívből szeretnénk. Tervezgetem a nevét, a szobáját...Baba oldalakat olvasok reggeltől estig... Szeretném..Nagyon:(
Köszönöm a "támogatást". :)
Korai érő voltam mindig..Hogy is mondjam. Míg mások 17 évesen még tomboltak, nekem minden mást fontosabb volt és inkább a családommal voltam hétvégén. Nagyon házias vagyok,főzök,mosok,takarítok már 13 éves korom óta,bár ez tudom,hogy nem olyan nagy dolog. Tényleg köszönöm:)
10.56 vagyok megint -amúgy meg azt mondják, hogy a szerelemgyerekek a legszebbek, legokosabbak! :-)
Akkor kell gyereket vállalni, amikor az ember még igazán szerelmes, boldog,m rózsaszín fellegekben úszkál, és nem akkor, amikor már tizenx éve benne van egy ellaposodott kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!