Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik hangzik jobban? -név-

Melyik hangzik jobban? -név-

Figyelt kérdés

Ti melyiket választanátok?

Darók Hanna vagy Darók Polla.

Mindkét név nagyon tetszik és egyszerűen nem tudunk a kettő közül dönteni,így kíváncsi lennék,kinek melyik tetszik jobban :)

2011. aug. 10. 19:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Polla

Én híve vagyok a ritka neveknek. Olyan sok szép név van. Miért nem használjuk őket?

2011. aug. 11. 10:11
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább Hanna.Csúfolhatják a kicsik, ha valami ritka nevet kap, a gyerekek gonoszak tudnak lenni ilyen téren. Nekem azonnal az ugrott be, hogy egy kutyának is adták ezt a nevet ismerősök. Mondjuk Pollinak becézik.
2011. aug. 11. 11:54
 13/14 anonim ***** válasza:

polla

a hanna gyonyoru, de tul gyakori. esetleg johanna

2011. aug. 11. 12:07
 14/14 anonim ***** válasza:

A Hanna már túl sok szerintem is- pedig nem csunya név.

a Polla meg túl furcsa... nem csunya, csak tényleg úgy lesz, hogy 3xkell majd bemutatkoznia, hogy megértsék mi a neve a lányodnak.

Darók Polett esetleg?

Az majdnem Polla, de talán kicsit ismertebb, és nem tucat egyátalán ez a név sem.

Boldog babavárást!

2011. aug. 11. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!