Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek jól hangzik ez a név?

Szerintetek jól hangzik ez a név?

Figyelt kérdés
Németh Noel
2011. jan. 31. 10:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem jól hangzik, de nekem nem tetszik a Noel. Amúgy jó.
2011. jan. 31. 10:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Nagyon sok Noel van most. Én meggondolnám még.
2011. jan. 31. 10:42
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia!Kisfiam 4 hetes,és ő is a Noel nevet kapta!Szerintem jól hangzik a vezetéknevetekkel együtt! :)

Másrészről pedig mi az hogy gyakori,és gondold meg?Ha azt vesszük akkor minden név gyakori...Vagy ti mikortól mondjátok annak?Ha van legalább egy olyan nevű ismerősötök?Nem értem én ezt....Természetesen nem csak az mondatja ezt velem,hogy mi is ezt a nevet választottuk a fiunknak!Csak én ezt valahogy sosem tudtam megérteni!A gyermekemnek olyan nevet választok ami tetszik,ami szép hangzású...stb.Csak azért nem fogom neki pl.azt adni,hogy Adalbert,Ignác stb,hogy egyedi neve legyen!Annak a gyereknek minimum 18 éves koráig viselni kell azt a nevet!

Le pontozhattok,de akkor is ez a véleményem!

2011. jan. 31. 10:52
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nagyon szép!!:)

Nem fogsz tudni olyan nevet írni ami mindenkinek tetszene, de ez így van rendjén! :)

2011. jan. 31. 10:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Sztem jól hangzik eza név, amúgy minden névből van néhány az országban,a kisfiam pl Zalán lesz,és annyira nincs sok, a Bence, a Balázs meg az Ádám sokkal elterjedtebb,sztem joga van mindenkinek azt a nevet adni ami tetszik neki, azért nem nevezem el a gyerekemet Zoárdnak, meg töhötömnek, hogy egyedi legyen.
2011. jan. 31. 10:56
 6/10 anonim ***** válasza:

A hangzása maga jó (az alliteráció miatt), bár nekem maga a Noel név nem tetszik egy magyar gyereknek egy viszonylag gyakori magyar vezetéknévvel párban.

De ha nektek tetszik, akkor válaszd ezt a gyerekednek.

2011. jan. 31. 10:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia, csatlakozom az előttem szólókhoz. Így együtt nagyon szépen hangzik, dallamos. De a Noel név, nekem speciel nagyon-nagyon nem tetszik.... Nagyon gyakori, és szerintem kifejezetten gáz lesz, amikor iskolában, vagy ovodában van 5 Noel az osztályban... Valahogy (de persze ez csak az beszűkült tudatomnak köszönhető:)) ha mondjuk 5 Zoli van, az nem gáz... de amikor 5 Noel, hát nem tudom..., abban benne van a "tévedés", hogy a szülők valami érdekes nevet akartak, csak nem sikerült
2011. jan. 31. 11:12
 8/10 anonim ***** válasza:
A Noel név szerintem nagyon szép.....egy kicsit sok az n de nem vészes :)
2011. jan. 31. 12:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Jól hangzik. Hogy mennyi ilyen nevű gyerek van, az meg tök mindegy. Régen is volt 5 Lacika meg 3 Zsuzsi, én Ágnes vagyok, mindig volt az osztályban rajtam kívül is, nem különösebben zavart.
2011. jan. 31. 17:02
 10/10 anonim ***** válasza:
A Noel név nekem nem tetszik. De a vezetéknévvel jól hangzik így. A Németh név amúgy is gyakori és a Noel kicsit különlegesebbé teszi.
2011. jan. 31. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!