Melyik hangzik jobban? -név-
Ti melyiket választanátok?
Darók Hanna vagy Darók Polla.
Mindkét név nagyon tetszik és egyszerűen nem tudunk a kettő közül dönteni,így kíváncsi lennék,kinek melyik tetszik jobban :)
Hanna,Panna,Anna mint égen a csillag:(
Pedig olyan szép nevek....
Mindkettő tetszik.
A kérdés az,hoyg mennyire szeretnéd,hoyg félreértsék, vagy százszor visszakérdezzenek amikor bemutatkozik a lányod.
Bár lehet,hyg a Polla 10-20 év múlva már mindennapos lesz, de az is lehet,hoyg nem.
Igazából nem csúnya név, úgyhogy tényleg jó,csak mérlegelni kell hogy inkább egy hagyományosabb nevet szeretnél vagy inkább egy ilyen ritkábbat.
Meg amit én még végig gondolnék,hoyg mi lesz ha lesz tesó?
Mert pl nálunk fontos volt,hoyg hasonló stílusú nevet kapjona tesó is ha lesz, hogy ne legyen számára mondjuk kérdés, hogy " a tesóm miért kapott ilyen különleges nevet én meg miért kaptam egy ilyen hétköznapit"?
Szép mind a kettő, és akárhoyg döntötök jó választás lesz.
Ha muszáj szavazni, akkor inkább: Hanna! :-)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Valóban,a Polla név nem gyakori.
A páromnak eddig a Hannán kívül más név nemigazán tetszett,de most a Polla név is "rabul ejtette".
Szép név a Hanna,de tényleg igaz,hogy már lassan minden 2.kislányt így hívnak.
Van már egy 2 éves kisfiam,őt Zalánnak hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!