Ma az uh-os papirra ezt irták. Lepény a hátsó falon. Széli része a belső méhszájat fedi. Ez mit jelent?
20 hetes vagyok. A doki csak annyit mndott,hogy nem feltétlenül jelent gondot. Sajnos az orvosommal csak holnap tudok beszélni.
Mire figyeljek oda?
Szia!
A hátsó falú tapadás önmagában nem gond,nekem mind a 3 gyerekem lepénye ott tapadt.Viszont,ha fedi a méhszájat,az baj lehet.Ha nem változik,akkor császár.De ahogy nő a baba ez még változhat.
Te ezen nem tudsz változtatni,de pihenj sokat,ne erőltesd meg magad,nehogy leváljon.
Ha görcseid lennének,vagy vérzés lépne fel,azonnal menj kórházba.
Boldog babavárást.
Nekem mindkét terhességemnél a mellső falon volt a lepény, a nővéremnek (most 28 hetes) a hátsó falon van. A gondot inkább az jelentheti, hogy a méhszájat fedi. Ez szülésnél okozhat gondot, de barátnőmnek pl ahogy nőtt a méhe, és feljebb "vándorolt", ez megszűnt. Neki okoztott vérzést is, de korábbi terhességnél, mint a tied. Szerintem nem lesz gond.
Boldog babavárást!
Köszi a válaszokat! Azt sejtettem,hogy pihizni kellesz. Csak hát van itthon egy 3 és egy 1 éves kisfiam,akik mellett sajnos nem sokat tudok feküdni. De igyekszem majd.
Köszi még egyszer!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!