Mit gondoltok a 18 éven aluli terhességről?
Felháborító hogy milyen hangnemet engednek meg maguknak egyes személyek....
Gratulálok az esküvőhöz kedves 16éves 16 hetes kismama:) és a babához is persze:) ne törődj az utolsóval.....biztos a változó korban van azért ilyen ellenséges....
19 éves 35+5hetes kismama
Én meg a 19 éves anyuka vagyok, és csatlakoznék.
Már egyszer megírtam, mit gondolok az okoskodó, rosszindulatú megjegyzésekről, de úgy tűnik, valaki rendszeresen pokrócot reggelizik...
Kedves Utolsó előtti, miért fáj az neked, hogy 16 éves létére ott tart, ahol?
Egyébként pedig jelzem, lényegtelen, honnan származik az anyagi háttér, hiszen a lényeg az, hogy a GYERMEKNEK meg lesz mindene. Nem az anyukának! Nem az apukának! A GYEREKNEK!
Ennyi erővel, hogyha egy pár együtt él, és a nő keres minimálbért, a férfi pedig százezreket, akkor ott is a férfié a lakás, meg az autó, meg a mittudomén?
Továbbra is le lehet pontozgatni, ha valaki ettől jobban alszik :)
08:13!
16 éves kismami vagyok:)
Ha nem láttad volna GYÓGYSZERT SZEDTEM! Eleinte azt sem azért, mert szexelni akartam, csak ha menstruáltam nem tudtam iskolába menni, olyan görcseim voltak, sőt hánytam is a fájdalomtól, volt, hogy kiszáradtam ez miatt, ezért írták ki a gyógyszert. Aztán megismertem a párom.(Ja és nem 2 nap után feküdtem le vele;))
eLHISZEM HOGY NEM 2 NAP UTÁN FEKÜDTÉL LE VELE,NA DE HA MOST 16 VAGY ÉS NEM RÖGTÖN ADTAD ODA NEKI MAGADAT,AKKOR MIKOR KEZDTED A PASIZÁST?14ÉVESEN???
mI EZ HA NEM "CSITRISÉG?"
KOMOLYAN KÉRDEZEM A TÖBBI "ÉRETT FELNŐTT"KISMAMÁTÓL HOGY MIT SZÓLNÁTOK HA A LÁNYOTOK 15ÉVESEN SZEXELNE???
MELLESLEG MEGJEGYZEM HOGY ÉN TINIKOROMBAN,AMIKOR NEM AKARTAM BABÁT AKKOR GYÓGYSZERT IS SZEDTEM ÉS ÓVSZERT IS HASZNÁLTUNK!!!!Mert én biztosra mentem!!!!
10:02 22 éves a párom. Miért ne élhetne jól ennyi idősen?? Nem 15 évesen feküdtem le vele hogyha tudni akarod;):)
16 éves 16 hetes kismami:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!